Alexiis Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Nick-ul tau: AlexiisServer: RPG 4Descrierea bugului:Salut, "maraton de 1.03.2019" am facut punctele de maraton pentru deblocarea aceea... si scrie ca ai primit 15 p jaf si 10k! Dar de fapt nu iti da 15 puncte jaf si la bani nu am fost atent daca mi-a dat!Screenshot(s): https://imgur.com/a/nK2hf5U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Salut, N-ai primit 15 puncte de jaf. Ai primit 15 puncte la maraton pentru că ai dat un jaf. Ai punctele care le primești la maraton apăsând pe butonul POINTS. Nu e niciun bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 De fapt, primul mesaj te anunta ca pentru jaf-ul pe care l-ai dat ai primit 15 puncte de maraton, puncte pe care le folosesti mai departe la deblocarea zilei de maraton (care s-a si intamplat, ca ti s-au oferit banii la urmatorul mesaj). Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.