South Obito Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Vreau sa stiu cate posturi ai nevoie pentru un anumit rang, da vreau sa stiu la toate rang-urileScreenshot (în caz că este necesar):- Alte precizări: Gen: Take away my internet - 100 posturi, si sa ziceti cate posturi ai nevoie pentru fiecare rang in parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Sunt multe, dar la 1000 de posturi poti sa pui ce rang vrei tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Care ar mai fi farmecul pentru a posta daca tu stii din start pentru fiecare numar de post-uri ce rang vei primi? Poti vedea si singur la diferiti membri si sa gandesti putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLoww Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Sunt foarte multe dar de pe shop iti poti schimba acel titlu cu doar 2euro sau la 1000 posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Adrian.ZEW Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 S-a mai spus dar îţi subliniez şi eu: Poţi arunca un ochi la fiecare membru ce titlu are în raport cu posturile făcute, iar de la 1000 în sus îl poţi schimba după propriul plac. Ca să îţi acord totuşi un răspuns, ultimul înainte de 1000 este "Know More than admins", în rest te voi ruga să descoperi singur. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Ai primit raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.