Bandistu Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 (edited) Salut ! Am o problema cu cs-ul ..bine nu cu cs-ul dar cand vreau sa ma conectez pe un anumit srv. imi spune ca acest server are blacklist pe motiv-ul permanent ban . Dupa ma conecteaza pe redirect.gametracker.rs ce ma conecteaza pe alt server . Aceasta e consola dupa ce incerc sa intru pe server Server 188.213.212.108:27015 is blacklisted. Reason: permanent ban If this is mistake write to iggi@gametracker.rs Ma puteti ajuta va rog ? Owner-ul spune ca mi-a dat unban si nu sunt nici in bancfg ... Edited March 23, 2019 by Bandistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Tchibo.rtv Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Chiar nu am nici o idee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 8 hours ago, GingoBiloba08 said: Chiar nu am nici o idee! 1.2. Fiecare user care foloseşte orice categorie din secţiunea jocuri video drept post-feed va fi sancţionat de la avertisment verbal până la suspend, în funcţie de gravitatea faptei. Nu ai idee nu comenta simplu si usor posturile de +1 le faci la categoriile de samp acolo nu se observa orice post inutil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Topic inactiv de aproape 1 luna, daca problema persista, te rog sa imi lasi un PM in privat si o sa incerc sa te ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts