Jump to content

Cel mai scump telefon din lume. Valoreaza 5 milioane de lire sterline

sKillz
 Share

Recommended Posts

Cel mai scump telefon din lume. Valoreaza 5 milioane de lire sterline

60451306.jpg

iPhone 4 Diamond Rose are carcasa din aur roz, iar pe ea sunt incrustate nu mai putin de 500 de diamante.

Numai logo-ul firmei, aflat pe spatele telefonului, are in componenta
53
de pietre pretioase. Iar navigatorul principal al aparatului este
un diamant roz de 7,4 carate
.

Telefonul a fost lansat in editie limitata. Doar doua exemplare au fost create. Cine vrea sa il cumpere il va primi intr-o
de granit roz imperial de 7 kilograme.

Daca va hotarati sa achizitionati unul dintre exemplare si va plictisiti de navigatorul principal din aur roz, acesta poate fi inlocuit cu un diamant rar, de 8 carate.

Numai cele doua diamante care tin loc de navigator principal valoreaza la un loc 4 milioane de lire sterline.

Ideea telefonului apartine unui om de afaceri foarte bogat din Australia, care l-a provocat pe designerul britanic Stuart Hughes, in varsta de 38 de ani, sa creeze cel mai scump telefon din lume.

Designerul britanic a creat telefoane exclusiviste pentru case celebre de moda ca Dolce and Gabbana. Preturile acestora variaza intre 1.800 si 22.000 de lire sterline.

60451305.jpg60451306.jpg

[

Sursa: stirileprotv.ro

Nu inteleg ceva. Cu ce sa-mi fie rusine? Cu telefonul meu de 5milioane? Chiar deloc. Fireste ca nu e tocmai cel mai bun telefon(utilizarea de baza), dar daca as avea indeajuns bani incat sa-mi pot cumpara unu, si sa zic: daca se strica peste o saptamana nu-mi pare rau, mi l-as cumpara. Adica de ce nu? Cu toate ca este o fita..si la cum arata pot spune ca "e de fete". Cand ai multi bani poti sa-ti cumperi fite, numai pentru simplul fapt pentru tu il ai si ceilalti nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.