Jump to content

Pandele şi-a anunţat candidatura independentă la prezidenţiale: "Gabriela Firea nu va candida"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imaginea articolului Florentin Pandele, primarul oraÅului Voluntari: Ãmi anunÅ£ candidatura la preÅedinÅ£ia României

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, joi seară, că intenţionează să candieze la alegerile prezidenţiale ca independent, subliniind că soţia sa, Gabriela Firea, nu îşi doreşte această funcţie.

„Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (...) îmi anunţ candidatura la preşedinţia României ca independent. Voi candidat independent. (...) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (...) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o ţară liberă, nu într-o ţară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la România TV.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, faptul că PSD trebuie să îşi desemneze un potenţial candidat la prezidenţiale şi trebuie făcută analiza dacă de la PSD sau ALDE va fi candidatul, mergând pe variantele Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu.

În replică, Gabriela Firea a spus, ulterior, că nu doreşte să candideze la preşedinţie.

SURSE: MediafaxDigi24EurActivHotNewsziare.comstiripesurse.roB1România TVPutereabugetul.roEvenimentul ZileiCetăţeanulg4media.roOrangeBizidayPS NewsIncomodCapitalprofit.roZiua de ConstanţaComisarulOra de SibiuLibertateaAntena 3MIŞCAREA DE REZISTENŢĂProTVPandurulŞtiriBUCureşti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.