Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Drillbit Taylor (2008)


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

  • O descriere a filmului:

Este prima lor zi de liceu, iar bunii prieteni Ryan, Wade si Emmit sunt hotarati sa traiasca la maximum urmatorii patru ani din viata lor. Cei trei dau de necaz mult mai curand decat s-ar fi asteptat, de vreme ce batausul Filkins le-a pus gand rau si vrea sa le transforme viata de licean in calvar. Disperati sa gaseasca o solutie, Ryan, Wade si Emmit dau anunt ca angajeaza paza de corp. 

 

Avand in vedere ca cei care le raspund sunt fie mult prea experimentati, fie cu mult peste bugetul lor, soldatul Drillbit Taylor pare a fi solutia potrivita pentru ei. Desi nu inspira prea multa incredere, deoarece nu are casa, el pare a fi foarte dispus sa-i antreneze pe cei trei adolescenti sa-i faca fata lui Filkins si sa-si vada de viata lor. Problema este ca Drillbit nu este un soldat neinfricat, asa cum pretinde a fi.

  • Trailer:

 

  • Poze:

Imagini pentru drillbit taylor

Imagini pentru drillbit taylor

Imagini pentru drillbit taylor

  • Părere personală: Dacă te plictiseşti prea grav, poţi să vezi şi filmul ăsta...
  • Sursa: Recenzie personală + Cinemagia
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.