Jump to content

Car Mecanic Simulator 2018 - detalii


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

Car Mechanic Simulator 2018 este un joc video de simulare dezvoltat de studioul polonez Red Dot Games care ilustrează munca unui mecanic auto . A fost lansat pe 28 iulie 2017 pentru Microsoft Windows , 25 iunie 2019 pentru PlayStation 4 și Xbox One , și 15 februarie 2019 pentru Nintendo Switch . [1] O versiune simplificată pentru platforme mobile a fost lansată în iunie 2018. Jocul este al treilea dinseria Simulatoare de mecanici auto , în urma Car Mechanic Simulator 2014 și Car Mechanic Simulator 2015 .

 

Gameplay 

 

Jocul se joacă dintr-o perspectivă în primă persoană , jucătorul fiind capabil să se plimbe liber în jurul magazinului , showroom-urilor și hambarelor, unde se pot achiziționa mașini deteriorate pentru reparare și revânzare. Jucătorul are acces la o mare varietate de instrumente, cele mai multe dintre ele fiind deblocate completând joburi și câștigând experiență. Pe parcursul jocului, jucătorul își extinde atelierul, permițându-le să finalizeze lucrări de reparații din ce în ce mai complexe, precum și restaurarea mașinilor clasice.

Jocul presupune examinarea diverselor componente ale motorului vehiculelor, suspensie și șasiu, identificarea componentelor deteriorate și înlocuirea acestora. Acest lucru se poate realiza prin achiziționarea unei componente de înlocuire sau, la niveluri superioare, repararea celei existente. Motoarele sunt redate într-un detaliu foarte mare, necesitând jucătorul să scoată piesele într-o manieră realistă pentru a accesa componenta relevantă. Pentru a finaliza sarcina cerută, jucătorul trebuie să utilizeze hardware realist, cum ar fi un echilibrator de pneuri, un dispozitiv de extragere a arcurilor, un set de detalii și un suport de motor.

Mai multe secțiuni ale sălii de lucru devin deblocate pe parcursul jocului. Acestea includ o pistă de testare care poate identifica problemele cu frânele și suspensia mașinii și un magazin de vopsea care este folosit pentru vopsirea și personalizarea corpului mașinii.

                                                                                                                            sursa

Imagini pentru car mechanic simulator 2018 wikipedia

 

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Rusu said:

Multumim pentru postare.

1.1. Posturile care conţin doar un cuvânt sau au mai mult de 3 emoticon-uri vor fi sancţionate cu avertisment verbal la prima abatere şi 1 punct de warn la cea de-a doua abatere. Sancţiunea poate urca în funcţie de numărul de abateri şi/sau de gravitatea faptei. Multumim pentru postare!

 

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.