Jump to content

Assassin's Creed Origins


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

 

Assassin's Creed Origins

 

 

 

Assassin's Creed Origins este un joc video de acțiune-aventură dezvoltat de Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. Este al zecelea titlu din seria Assassin's Creed și succesorul jocului Assassin's Creed Syndicate din 2015. A fost lansat internațional în data de 27 octombrie 2017 pentru platformele Microsoft WindowsPlayStation 4 și Xbox One.

Jocul are loc în Egiptul Antic, în timpul dinastiei Ptolemeice (48 î.Hr.) și povestește o istorie ficțională a evenimentelor din lumea reală. Seria istorisește originea conflictului dintre Frația Asasinilor, care luptă pentru pace prin libertate, și o cabală secretă—precursorii Ordinului Templier—care luptă pentru pace prin control.

Origins a fost primit cu reacții pozitive din partea criticilor, care au lăudat povestea, personajele, dublajul, gameplay-ul refăcut, lumea captivantă a Egiptului și grafica, dar au criticat ritmul și problemele tehnice. Jocul este considerat ca fiind ori unul dintre cele mai bune din serie, ori chiar cel mai bun de către diferiți critici. Jocul a fost urmat de Assassin's Creed Odyssey, care are loc în Grecia clasică și care a fost lansat pe 5 octombrie 2018.

 

 

Gameplay

 

 

Assassin's Creed Origins este un joc de acțiune-aventură și stealth, jucat din perspectiva persoanei a treia. Jucătorii completează misiuni—povești liniare cu obiective prestabilitate—pentru a progresa în campanie, câștiga puncte de experiență și a obține noi abilități. În afara misiunilor, jucătorii se pot plimba liber prin mediul open world pe jos, cu ajutorul cailor, cămilelor, sau bărcilor pentru a explora locații, completa misiunile secundare și debloca arme și echipament. Spre deosebire de jocurile anterioare ale seriei, nu vor mai exista structuri înalte cățărabile care să deblocheze zonele hărții.

Funcția "eagle vision", care le permitea jucătorilor să cerceteze o zonă prin evidențierea inamicilor și obiectelor, a fost înlocuită de o acvilă, numită Senu. Jucătorul o poate controla pe Senu și scana o zonă cu inamici în primă fază, după care inamicii vor rămâne vizibili pentru Bayek, protagonistul jocului. Jucătorii pot îmblânzi diferite animale de pradă, care vor putea fi folosite ca și companion și îi vor putea ajuta împotriva inamicilor. Odată cu Origins, își vor face reapariția în serie luptele pe mare, explorările subacvatice și jefuitul mormintelor.

Jocul conține și mecanici de luptă revizuite. Jocurile anterioare din seria Assassin's Creed foloseau un sistem de animații împerecheate în care, atunci când jucătorul-personaj intra în luptă cu un inamic, bătălia era dictată de o serie de animații prestabilite, bazate pe comenzile jucătorului și mișcări de AI predeterminate. Assassin's Creed Origins face schimbarea către un sistem de luptă "hit-box". Când jucătorul mânuiește o armă, va putea lovi orice se află în preajmă, permițându-i să lovească inamicii direct, să lezeze diferite părți ale corpului, dar și să-l rateze complet pe inamic. Armele sunt sortate în opt categorii, în funcție de forță, viteză și distanța pe care o acoperă. Inamicii sunt bazați pe câteva arhetipuri de bază care folosesc o varietate de tactici în luptă și care, în combinație cu sistemul hit-box, îl vor forța pe jucător să învețe atribuțiile fiecărei arme și să-și modeleze stilul de joc pentru a reuși în luptă. De vreme ce și inamicii vor folosi sistemul hit-box, jucătorul va fi echipat cu un scut și va trebui să-și pună în echilibru capabilitățile ofensive și defensive proprii. Locațiile din lumea jocului sunt proiectate pentru ca jucătorul să aibă posibilitatea de a-și alege stilul de joc pentru completarea misiunilor, fie el unul de luptă sau de stealth.

Origins introduce un sistem de arenă, unde jucătorul se luptă cu inamici veniți crescător în valuri, iar totul va culmina cu un boss fightÎn timp ce arena va fi incorporată în povestea principală, ea va fi de sine stătătoare în narațiune. Jocul conține câteva arene cu o varietate de inamici și boși unici, care nu pot fi găsiți în lumea jocului. Jucătorii vor putea debloca arme adiționale și echipamente prin completarea de lupte în arenă.   sursa

 

Imagini pentru assassin's creed origins wikipedia

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.