Jump to content

Fortnite


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

Fortnite este un joc video online lansat pentru prima dată în 2017.hSoftware separate pentru fiecare "mod de joc", acestea având în comun acelasi tip de gameplay, precum și faptul că folosesc același motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare zombie-lor și pentru a apăra obiecte cu fortificațiile pe care le pot construi și Fortnite Battle Royale, o luptă royale gratuită, unde 100 de jucători se luptă pentru a fi ultima persoană în viață. Ambele moduri de joc au fost lansate în 2017 ca titluri de acces rapid; Salvați Lumea este disponibilă numai pentru Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4 și Xbox One, în timp ce Battle Royale a fost lansat pentru aceste platforme plus pentru dispozitivele Nintendo SwitchiOS și Android.

În timp ce ambele jocuri au avut succes pentru compania Epic Games, Fortnite Battle Royale a devenit un succes răsunător, atrăgând peste 125 de milioane de jucători în mai puțin de un an și câștigând sute de milioane de dolari pe lună, devenind practic un fenomen cultural. Acest joc este recomandat pentru copii cu peste 3 ani. Va puteti lasa copii mici sa joace acest joc pentru ca nu ii face mai agresivi si acest joc nu creeaza dependenta.

 

Moduri de joc

 

 

În prezent, Fortnite este distribuit ca două jocuri diferite, deși fiecare joc utilizează același motor și are grafică similară, elemente de artă și mecanică de joc.

  • Fortnite: Salvați lumea este conceput ca joc împotriva jucătorilor, în care patru jucători cooperează pentru un obiectiv comun pe diferite misiuni. Jocul este setat după apariția unei furtuni cu fluviu pe Pământ, cauzând dispariția a 98% din populație,iar supraviețuitorii să fie atacați de "coji" de tip zombie.Jucătorii își iau rolul de comandanți ai adăposturilor de bază, colectează resurse, salvează supraviețuitorii și apără echipamente care ajută fie la colectarea datelor despre furtună, fie la împingerea furtunii. Cand temina misiunile, jucătorii primesc o serie de elemente în joc, printre care: personaje eroice, scheme de arme, capcane și supraviețuitori, toate acestea putând fi ridicate prin experiența dobândită pentru a-și îmbunătăți atributele.
  • Fortnite: Battle Royale este un jucător versus -play-ul jocului de luptă royale pentru până la 100 de jucători, permițându-i să se joace singur, într-un duo sau într-o echipă (de obicei, formată din trei sau patru jucători). Jucătorii de arme din aer liber de la un "autobuz de luptă" care traversează harta jocului. Când aterizează, trebuie să scape de arme, obiecte și resurse în timp ce încearcă să rămână în viață și să atace alți jucători. Pe parcursul unei runde, zona sigură a hărții se micșorează în dimensiune datorită unei furtuni care se apropie; jucătorii din afara zonei în care se află în siguranță primesc daune și pot fi uciși. Acest lucru forțează jucătorii rămași în spații mai stricte și încurajează întâlnirile jucătorilor. Ultimul jucător, duo sau echipă în viață este câștigătorul.
  • Fortnite: Creative este un mod de joc introdus în data de 6 decembrie a anului 2018. Acest mod de joc le oferă jucătorilor propria lor insulă privată asupra căreia pot face diverse modificări și adăuga structuri noi. Jucătorii pot creea noi mini-jocuri pe care să le joace împreună cu prietenii.

În ambele moduri, jucătorii pot folosi un pickaxe pentru a distruge structurile existente pe hartă pentru a colecta resursele de bază care sunt lemnul, cărămida și metalul. Ulterior, jucătorul poate folosi aceste materiale pentru a construi fortificații, cum ar fi pereți, podele și scări. Astfel de piese de fortificare pot fi editate pentru a adăuga lucruri precum ferestrele sau ușile. Materialele utilizate au proprietăți de durabilitate diferite și pot fi actualizate la variante mai puternice utilizând mai multe materiale de același tip. În cadrul "Salvați lumea", jucătorii pot crea fortificații defensive în jurul unei tuneluri cu obiective sau capcane, pentru a atrage cocoașele. În "Battle Royale", aceasta oferă mijloacele de a traversa rapid harta, de a vă proteja de focul inamic sau de a întârzia un dușman în avantaj.

Ambele moduri de joc sunt stabilite pentru a fi libere pentru a juca titluri, deși în prezent, "Salvați lumea" este în acces rapid și necesită cumpărare pentru a juca. Ambele jocuri sunt monetizate prin folosirea V-Bucks, monedă în joc care poate fi achiziționată cu fonduri din lumea reală, dar câștigată și prin completarea misiunilor și a altor realizări în "Salvați lumea". V-Bucks în "Save the World" poate fi folosit pentru a cumpăra pinate în formă de lame pentru a obține o selecție aleatorie de articole. În "Battle Royale", V-Bucks poate fi folosit pentru a cumpăra obiecte cosmetice cum ar fi modele de caractere sau ceva asemănător sau poate fi folosit și pentru achiziționarea jocului Battle Pass, o progresie progresivă a recompenselor de personalizare pentru dobândirea experienței și îndeplinirea anumitor obiective în timpul cursul unui sezon "Battle Royale"sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.