Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

UFC 2009 Undisputed


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

Stiluri de lupta 

  • Dezvoltatorii de la Osaka Yuke au inclus 6 stiluri principale de luptă pentru luptătorii din joc; Stricing: Box , Kickboxing și Muay Thai , Grappling: brazilian Jiu-Jitsu , Judo și Wrestling . Aceste stiluri sunt plasate în două categorii, permițând unui personaj să aibă unul dintre stilurile de luptă din fiecare din aceste categorii. De exemplu: Georges St. Pierre are Kickboxing și Wrestling drept cele două stiluri de luptă. Categoria „standup” permite box, Muay Thai sau Kickboxing, în timp ce stilul de grappling poate fi format din brazilianul Jiu Jitsu, Wrestling sau Judo.

Diverse

  • În numărul de mai 2009 al luptei! Magazinul , THQ a evidențiat unele dintre dezavantajele cu care s-au confruntat în timpul dezvoltării jocului, ca urmare a diferitelor probleme de clipping din cadrul detectării coliziunii. Aceștia au afirmat că au eliminat-o pe steaua UFC , Clay Guida, din listă, din cauza problemelor de tundere prezentate de părul său lung pe modelul său de personaje și se zvonea că Dana White chiar i-a oferit 10.000 de dolari pentru a-l tăia, dar a refuzat, acest lucru a fost respins de Guida într-un interviu pentru Pro MMA Radio, unde a declarat că ar fi făcut orice pentru a fi în joc, inclusiv tăierea părului, dar pur și simplu nu a fost întrebat. Poziții Southpawau fost, de asemenea, excluse pentru probleme de tuns. Ca atare, luptătorii Southpaw precum Rich Franklin se luptă cu poziția ortodoxă din joc.
  • Membrii echipajului TapouT, Charles Lewis Jr. (Masca) și Punkass, sunt personaje care pot fi deblocate progresând prin modul de carieră. Zgârie-nori este deblocată cu un cod.
  • Câștigătorii Ultimate Fighter din sezonul Ryan Bader și Efrain Escudero , disponibili anterior doar printr-un cod exclusiv de precomandă de la GameStop , au fost puse la vânzare prin XBLA și PSN la 10 septembrie 2009.  sursa

Coperta UFC IndiscutatÄ 2009 (ambele versiuni) .jpg

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.