Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Destiny 2


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

Destiny 2 (opera de artă) .jpg

 

 

Destiny 2 este un joc video multiplayer first-person shooter dezvoltat de Bungie, Inc. A fost lansat pentru PlayStation 4 și Xbox One pe 6 septembrie 2017, urmată de oversiune Microsoft Windows luna următoare. Jocul a fost publicat de Activision până la începutul anului 2019, când Bungie a dobândit drepturile de publicare asupra francizei. Este continuarea Destinului din 2014și expansiunile sale ulterioare . Situat într-o „ mitică science fiction„lume, jocul dispune de un mediu„ multi-jucător ”multiplayer, cu elemente de jocuri de rol . Ca și originalul, activitățile din Destiny 2 sunt împărțite între tipuri de joc jucător versus mediu (PvE) și jucător versus jucător (PvP). Pe lângă misiunile normale de poveste, PvE dispune de " greve " de trei jucători și raiduri de șase jucători . Un mod gratuit de patrulare roam este de asemenea disponibil pentru fiecare planetă și oferă evenimente publice, precum și activități noi care nu sunt prezentate în original. un accent pe explorarea planetelor și interacțiunilor cu personaje care nu sunt jucătoare (NPC-uri); Destinul inițialau prezentat doar NPC-uri în spațiile sociale. PvP dispune de moduri bazate pe obiective, precum și moduri de joc tradiționale deathmatch .

Jucătorii își asumă rolul de Păzitor, protectori ai ultimului oraș sigur al Pământului, în timp ce dețin o putere numită Lumină pentru a proteja Ultimul Oraș de diferite rase extraterestre. Una dintre aceste rase, Cabala, condusă de șeful de război Dominus Ghaul, se infiltrează în Orașul de Apoi și îi stinge pe toți Păzitorii Luminii lor. Jucătorul pornește într-o călătorie pentru a-și recăpăta Lumina și pentru a găsi o cale de a învinge Ghaul și armata sa Legiunii Roșii și de a lua înapoi Orașul de Apoi. Ca și destinul original , jocul are pachete de expansiune care aduc povestea și adaugă conținut și misiuni noi. Year One of Destiny 2 a prezentat două mici extinderi, Curse of Osiris în decembrie 2017 și Warmind în mai 2018. O a treia extindere mare, părăsită, a fost lansat în septembrie 2018, începând cu Anul doi, cu o revizuire a gameplay-ului. Jocul de bază și primele trei extinderi au fost ambalate în Destiny 2: Forsaken Legendary Collection . O trecere anuală a fost, de asemenea, disponibilă alături de această versiune, conținând trei picături de conținut premium pentru anul doi. Anul trei a început cu extinderea mare, Shadowkeep în octombrie 2019. Este o lansare de sine stătătoare, care nu necesită extinderea anterioară pentru a juca. Lansat alături de această a patra expansiune a fost lansată o versiune a Destiny 2 numită „New Light”, o reeditare liberă a jocului Destiny 2 și primele două extinderi.

După eliberare, Destiny 2 a primit recenzii în general favorabile din partea criticilor. Jocul a primit laude pentru numeroasele sale îmbunătățiri față de predecesorul său. Destinul inițial a primit multe critici pentru povestea sa, dar Destiny 2 a fost lăudat ca având o „poveste mai robustă” și un ticălos cu adevărat înfățișat. Ca și în cazul originalului, jocul a fost foarte apreciat. Recenziile au fost împărțite cu privire la recategorizarea armelor și a activităților mai noi, precum Aventurile și sectoarele pierdute, dar laudele au fost unanime cu privire la explorarea lumii jocului. Modificările la PvP au fost binevenite de unii recenzori, deși alții au fost critici pentru modul lipsit de alegerea jucătorului. Destin 2a fost nominalizat și a câștigat diverse premii, cum ar fi The Game Awards 2017 și Game Critics Awards .

sursa: wikipedia.org

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.