MnX Zinnyo Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 https://imgur.com/a/FDd4NAy câștig la fish 675, primesc 575 biștari. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Taxa de intrare în biz îți zice ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MnX Zinnyo Posted November 1, 2019 Author Share Posted November 1, 2019 52 minutes ago, Kelton said: Taxa de intrare în biz îți zice ceva? Păi e normal să-mi ia direct din valoarea peștelui? Zic că e normal să imi ia din banii pe care îi am în mână. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 E același lucru din moment ce peștele e vândut exact în momentul în care ai intrat în biz în mod automat. Dacă dorești să plătești mai puțin intrarea îți sugerez să cauți un biz cu un fee mai mic la intrare. Dar bug nu este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.