David. Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) Salut! Am decis sa-mi deschid si eu un portofoliu cu niste avatare facute insumi de mine. Desigur astept si sugesti de la Designeri mai priceputi. Nu sunt cine stie ce avatare pentru ca sunt la inceput cu Photoshop-ul. 1. 2. 3. 4. Edited November 30, 2019 by David. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLaurentiu Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Daca esti la inceput cu photoshop-ul, acestea sunt lucrari foarte bune pentru un incepator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 Just now, VLaurentiu said: Daca esti la inceput cu photoshop-ul, acestea sunt lucrari foarte bune pentru un incepator. Iti multumesc foarte mult de parere ? Si da sunt la inceput am cateva luni doar de cand m-am apucat serios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 (edited) NEW : , Edited November 30, 2019 by David. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 1, 2019 Author Share Posted December 1, 2019 (edited) NEW: Edited December 1, 2019 by David. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLaurentiu Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Cele mai bune lucrari ale tale pana in acest moment, felicitari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 On 12/1/2019 at 3:15 PM, VLaurentiu said: Cele mai bune lucrari ale tale pana in acest moment, felicitari. Multumesc frumos de urari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Lucrezi destul de decent dar mai ai de lucru cu textul. Axează-te mai mult pe simplitatea unei lucrări, nu pe gif-uri ș.a.m.d Uneori o lucrare simplă este mult mai apreciată decât una care este încărcată, deși e frumoasă și aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 2 minutes ago, RW Konny said: Lucrezi destul de decent dar mai ai de lucru cu textul. Axează-te mai mult pe simplitatea unei lucrări, nu pe gif-uri ș.a.m.d Uneori o lucrare simplă este mult mai apreciată decât una care este încărcată, deși e frumoasă și aia. Da stiu ca mai am de lucrat pentru ca sunt debea la inceput am cateva luni de cand m-am apucat de PhotoShop si as vrea sa mai invat ceva tutoriale de la un Designer bun daca as gasi Oricum multumesc de parere o sa tin cont de asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) în afară de cel cu relu, la care ori ai cordit un font de pe net ori ai stat să pui la fix căciula aia ( e o șansă de 70% să fie prima) toate sunt cam basic, nu-i rău, da nici strălucit. nici că aș face eu mai mult, dar o modificare de sharpness, un blur și alte trickuri de tic de clasa a 8-a nu-s prea speciale Edited December 2, 2019 by iLDuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 2 hours ago, iLDuce said: în afară de cel cu relu, la care ori ai cordit un font de pe net ori ai stat să pui la fix căciula aia ( e o șansă de 70% să fie prima) toate sunt cam basic, nu-i rău, da nici strălucit. nici că aș face eu mai mult, dar o modificare de sharpness, un blur și alte trickuri de tic de clasa a 8-a nu-s prea speciale Ahm bossule sunt la inceput deci nu as fii eu cine stie ce Designer profesionist Am si precizat la inceput ca sunt incepator si astept sfaturi si pareri pentru ca ca am cateva luni de cand lucrez si mai am de invatat Dar oricum mersi de parere ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 is faine Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 (edited) FREE STOCK : Edited December 5, 2019 by David. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Foarte tare, chiar imi plac. As dori si eu efectul ala de zapada daca se poate si nu cer cam mult intr-un PM. Multumesc, apreciez! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 8, 2019 Author Share Posted December 8, 2019 (edited) On 12/6/2019 at 3:57 PM, Cranien said: Foarte tare, chiar imi plac. As dori si eu efectul ala de zapada daca se poate si nu cer cam mult intr-un PM. Multumesc, apreciez! Desigur Imediat am sa ti-l ofer. NEW: Edited December 8, 2019 by David. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steevan Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Încet văd că progresezi. KW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 (edited) 4 hours ago, Steevan said: Încet văd că progresezi. KW. Multumesc frumos de parere. NEW : Edited December 11, 2019 by David. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raidom Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Sunt chiar foarte tari, din ultimele fotografii nu te credeam începător. Felicitări 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNNkyZ Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Sunt foarte frumoase! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 (edited) On 12/11/2019 at 8:23 AM, South Raidom said: Sunt chiar foarte tari, din ultimele fotografii nu te credeam începător. Felicitări Multumesc frumos pentru feedback-ul dat la creatiile mele! ❤️ 5 hours ago, FuNNkyZ said: Sunt foarte frumoase! Iti multumesc frumos pentru feedback! ❤️ NEW : Edited December 13, 2019 by David. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Renunță cât de grabă la gif-uri că e cea mai mare prostie să faci gif-uri în photoshop. Axează-te pe calitatea imaginii înainte de a pune efecte gif pe ea, și prin asta mă refer la: text blur/efecte Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 2, 2020 Author Share Posted January 2, 2020 New : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozen Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Ai un portofoliu frumos,niste lucrari calumea,nu s fan bordere dar tu ai stiut cum sa le pui =]]] nu de multe ori border ul merge cu imaginea. Love it,KW ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 5, 2020 Author Share Posted January 5, 2020 3 minutes ago, UltraViolet said: Ai un portofoliu frumos,niste lucrari calumea,nu s fan bordere dar tu ai stiut cum sa le pui =]]] nu de multe ori border ul merge cu imaginea. Love it,KW ^^ Te pup dulce si iti multumesc pentru parerea ta sincera ❤️ Desigur nu sunt cine stie ce creatii deoarece sunt la inceput cu Photoshop-ul si sunt membri mult mai priceputi in asta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A R R O N Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Frumos ❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts