Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Dying Light 2


Raidom
 Share

Recommended Posts

Dying Light 2 este un joc video horror de supraviețuire de tip open world first person, dezvoltat de Techland și publicat de Techland Publishing, este o continuare a lui Dying Light .

Dying Light 2 va fi lansat cândva în primăvara anului 2020 pe PlayStation 4, Xbox One și Microsoft Windows. 

 

Luând rolul lui Aiden Caldwell , un supraviețuitor infectat care caută un remediu într-un oraș european neidentificat, unde jucătorul se întâlnește și are posibilitatea să ajute diferite facțiuni care se bazează în el, care îți afectează rezultatul și jocul. Jocul este setat la 15 ani de la evenimentele din Dying Light, unde Virusul Harran s- a răspândit în întreaga lume și au evoluat, l-au cufundat într-o perioadă cunoscută sub numele de Modern Dark Agees.

 

Gameplay:

 

Deși până acum nu s-a dezvăluit prea mult cu privire la noile mecanici de joc cu privire la luptă sau parkour, Dying Light 2 va oferi mai multe opțiuni de jucător în misiuni. Jucătorii pot lua decizii care vor afecta mediul din jurul orașului. Prin finalizarea unei misiuni într-un anumit fel, să spunem, de exemplu, că s-ar putea confrunta cu o anumită facțiune, jucătorii vor vedea o schimbare substanțială a mediului, deoarece acea facțiune câștigă influență și începe să schimbe orașul în propriile lor moduri unice. Unele facțiuni pot ajunge să stabilească ordinea, în timp ce altele se dezvăluie de haos.

În afară de facțiuni, o nouă schimbare discutată este aceea că întâlnirile cu zombi efectivi vor fi diminuate. Orașul este populat în cea mai mare parte de supraviețuitori și membri de facțiune în timpul zilei și numai în timpul nopții, când toată lumea se îndreaptă în interior, zombii ies. Zombii pot fi găsiți și în interior, în clădiri întunecate nelocuite.

În timpul călătoriei dvs. prin oraș, puteți modifica armele, alerga pe perete și săriți, sprint peste stâlpi, folosiți cei infectați pentru a vă rupe căderea, trageți capacele de aerisire și târâți-le și ascundeți, folosiți binoclul dvs. pentru a marca ținte și pentru a vă folosi rezistența să dărâme ușile (dar îți scurge rezistența atunci când urci). Fii atent când urci, zombii te pot apuca pentru a te trage în jos. Dying Light 2 include, de asemenea, un „Arbore tehnic” care separă abilitățile de „Parkour” și „Combat”, obține expunere pentru fiecare acțiune și acumulează oferind puncte de abilitate pentru noi abilități și upgrade-uri. Atins o înălțime pe care nu o poți coborî? Folosiți parapanta. Câștigă un cârlig de prindere pe care îl poți balansa de la obiecte (și dușmanii pot strânge) sau poți trage obiecte către tine sau chiar să lupte în mijlocul luptei pentru a da lovitura la un inamic / infectat.

 

 

latest?cb=20190502184747

 

Edited by Raidom
Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor.

 

2.9 Este strict interzisa postarea stirilor mai vechi de 3 zile. 

     Primesti 1 AV deoarece este prima abatere.

 

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.