Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Doom Eternal


Raidom
 Share

Recommended Posts

  Doom Eternal este un joc video de tip FPS dezvoltat de id Software şi publicat de Bethesda Softworks . Este al cincilea titlu principal din seria Doom şi o continuare directă a lui Doom din 2016 şi urmează să fie lansat pe 20 martie 2020 pentru Microsoft Windows , PlayStation 4 şi Xbox One , precum şi serviciul Stadia , dar Nintendo Switch planificată pentru o lansare ulterioară.

 

Gameplay:

 

  Jucătorii preiau încă o dată rolul Doom Slayer , un războinic antic care luptă cu forțele demonice ale Iadului , dintr-o perspectiva first person . Jocul continuă accentul predecesorului său pe lupta push-forward, încurajând jucătorul să angajeze agresiv inamicii pentru a dobândi heal, muniție și armură. Jucătorul are acces la diferite arme de foc, cum ar fi pistolul de luptă, Super Shotgun, tunul greoi, lansatorul de rachete, Rifle cu plasmă, BFG 9000 și Ballista. Arme militare, cum ar fi un ferăstrău cu lanț, sabia energetică lama creuzetului și un braț retractabil poate fi de asemenea utilizat. Lama brațului oferă oportunitatea unei varietăți mai mari de execuții rapide și violente de glorie ucigătoare. Super Shotgun este acum echipat cu un Carne Hook, care aruncă jucătorul către un inamic, funcționând ca un cârlig de prindere atât în scenarii de luptă, cât și în navigația de mediu. Un nou Lansator de echipamente, cu capacitatea de a lupta grenade și bombe de gheață, care dă de asemenea un Flamethrower care oferă armuri de la inamicii arși este acum parte a armurii Doom Slayer.  Vor fi introduse și noi mecanici de mișcare, cum ar fi mișcarea pe perete.

  Regizorul creativ Hugo Martin a declarat că vor exista de două ori mai multe tipuri de demoni decât în repornirea din 2016 . Există noi tipuri de dușmani, precum Marauder și Doom Hunter, în timp ce alții, cum ar fi Pain Elemental, Arachnotron și Archvile, vor fi reintroduse din intrările anterioare Doom . Este prezentat un nou sistem numit „Demoni distrugători”, în care trupurile dușmanilor devin progresiv distruse și deteriorate în luptă, deoarece suferă daune. Există, de asemenea, un nou sistem de viață. În timpul jocului, jucătorii pot colecta articole de 1-up (care arată ca niște căști verzi) împrăștiate în mediul ambiant. Când Slayerul Doom va pierde în luptă, el va reîncepe acolo unde a murit dacă are vieți de rezervă, în loc să repornească la cel mai apropiat punct de control.

  Jocul va prezenta un mod multiplayer asimetric numit „Invazie”, în care jucătorii se pot alătura campaniilor cu un singur jucător al celorlalți, luptând împotriva lor ca demoni.  Acest mod poate fi dezactivat de jucătorii care doresc să joace singur jocul.  În plus față de Invasion, jocul oferă și alte moduri standard multiplayer. Cover Art of Doom Eternal.png

Edited by South Raidom
Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor.

 

2.9 Este strict interzisa postarea stirilor mai vechi de 3 zile.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.