FuNNkyZ Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Display Name: FuNNkyZ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/oEKnxqO Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: FuNNkyZ - B-zone Dimensiuni: Sa incapa pe forum si pe YouTube daca se poate , daca nu asta e. Alte precizări: Sper sa iasa ceva frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.SeMaKa. Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 (edited) @FuNNkyZ Salut, Eu personal, fiind mai greu de cap, n-am înțeles ce vrei exact să-ți fac.. Vrei un logo, pe care să-l pui pe forum și pe YouTube, stai puțin.. până la urmă ce fel de logo? Unul doar pentru YouTube de tip 800x800 sau ce logo să ”încapă” pe forum? Revin cu EDIT în caz de ceva. Am făcut lucrarea pentru YouTube, îmi spui dacă te răzgândești. Edited December 14, 2019 by RW Konny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNNkyZ Posted December 14, 2019 Author Share Posted December 14, 2019 @RW Konny e foarte tare! Daca ai putea sa faci si pentru forum, stiu e cam greu cu poza asta, daca ai reusi ai tot respectul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldris Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Ai deja o cerere activa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts