Jump to content

Trump: "Dumnezeu să binecuvânteze poporul român!"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru commemorative plaque"

Moment solemn la Timişoara, în ziua în care oraşul aniversează 30 de ani de când a fost declarat primul din România care s-a descătuşat de comunism.

În 20 decembrie, în prezenţa ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, va fi dezvelită la Timişoara o placă de bronz pe care preşedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump o dăruieşte românilor în semn de omagiu adus eroilor care s-au jertfit pentru libertate.

Aceasta va fi aşezată pe clădirea Garnizoanei care va adăposti viitorul Muzeu al Revoluţiei.

„Această placă este dedicată spre eterna amintire locuitorilor eroici ai Timişoarei şi martirilor care au pierit în urmă cu treizeci de ani luptând pentru libertate, democraţie şi drepturile omului în Decembrie 1989.
Dumnezeu să le binecuvânteze memoria!
Dumnezeu să binecuvânteze poporul român!

Donald J. Trump
Preşedintele Statelor Unite ale Americii", stă gravat pe placa memorială a preşedintelui Statelor Unite.

Aceasta a fost realizată de o firmă de construcţii din Timişoara.

„Placa este turnată în bronz şi are 1,20m X 0,80m. Textul este atât în limba engleză, cât şi în română. În partea superioară este reprodusă emblema Casei Albe, iar în partea de jos, Stema SUA. Placa va fi montată pe fosta Garnizoană Militară din Piaţa Libertăţii, unde va fi viitorul Muzeu al Revoluţiei Române”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Lucian Perescu, directorul Constructim, cel care a realizat placa din bronz.

Placa memorială va fi dezvelită în prezenţa noului ambasador al SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, vineri, 20 decembrie, în prima sa vizită la Timişoara de la preluarea mandatului.

SURSE: Opinia TimişoareiActive NewsInfoPrutLibertateaPodulAntena 1Banatul Azideschide.mdRadio România Actualităţiziare.comHotNewsCalea EuropeanăAdevărulTVRCotidianulUniversul.

Imi pare atat de rau ce a ajuns Romania si ce s-a intamplat pentru libertatea noastra. In loc sa fim o tara democrata fericita, sa ne dezvoltam economia si sa incepem noi sa facem export, suntem condusi de marii hoti care uita cine i-a facut sa ajunga in anumite functii politice, chiar imi pare rau ca urmeaza sa parasesc tara peste cativa ani. Cum a spus-o acel om de a facut pariul cu Dragnea pe lada de bere. Respect domnului Trump pentru urarile facute.

3 hours ago, AIM Antique said:

Imi pare atat de rau ce a ajuns Romania si ce s-a intamplat pentru libertatea noastra. In loc sa fim o tara democrata fericita, sa ne dezvoltam economia si sa incepem noi sa facem export, suntem condusi de marii hoti care uita cine i-a facut sa ajunga in anumite functii politice, chiar imi pare rau ca urmeaza sa parasesc tara peste cativa ani. Cum a spus-o acel om de a facut pariul cu Dragnea pe lada de bere. Respect domnului Trump pentru urarile facute.

Soluţia nu e să părăseşti ţara ci să o schimbi. Eu unul am plecat din ţară pentru a obţine studii de calitate, dar am intenţia de a mă întoarce şi de a încerca să o schimb în bine, atât cât pot. :)

@BIS aka OldNab asta aveam si eu in plan la 18 ani, ca voi incerca sa schimb tara, dar sti cine strica? Nu guvernul,partidele politice etc, tot noi stricam, nu suntem uniti, fiecare merge pe principiul "Merge si asa ca nu mor de foame", sincer ai dreptate cu schimbarea, am reusit sa schimb unele persoane cu privinta la acest lucru, insa lucrurile mari necesita eforturi mari, acum daca ne-am unii toti si am spus de exemplu ca vrea scaderea impozitului pe venit, si nu ar mai lucra o musca in toata tare in acel moment, ar fi o lovitura puternica pentru superiori.

Ca tot mi-ai spus despre studii, am avut un prieten, a lucat la aceiasi firma ca mine, in tara lua 2700 de lei pe luna, in Anglia castiga 8000 lire pe luna, si-a luat casa in 4 ani, acum s-a intors in Romania, ca sa traiasca aici, dar la fel, banii nu sunt deajuns.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.