Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Star Wars Jedi: Fallen Order


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

 

 Cover art of Star Wars Jedi Fallen Order.jpg

 

 

 

   Star Wars Jedi: Fallen Order este un joc de acțiune-aventură dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts. A fost lansat pentru Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 15 noiembrie 2019. Jocul este setat în universul Star Wars, la 5 ani de la filmul Star Wars: Episodul III - Revenge of the Sith și 14 ani înainte de Star Wars: Episodul IV - O nouă speranță și îl urmărește pe un tânăr Jedi Padawan, numit Cal Kestis, în timp ce este vânat prin galaxie de Imperiul Galactic, și anume un Inchizitor cunoscut sub numele de a doua soră, încercând tot timpul să-și completeze pregătirea Jedi și să restaureze acum a șters Ordinul Jedi. Acesta a fost anunțat în timpul E3 2018, cu o dezvăluire mai detaliată în cadrul serbării Star Wars din aprilie 2019. Jocul a primit recenzii în general favorabile.

 

 

Gameplay

 

   Fallen Order s-a inspirat puternic din Batman: Arkham Asylum cu sistemul de luptă și stilul „Metroidvania” de explorare și progresie. Jucătorii preiau controlul lui Cal Kestis în timp ce încearcă să supraviețuiască în timp ce sunt urmăriți de Imperiu, incluzând Inchizitorii, A doua și a Noua Sora. De-a lungul călătoriei sale, Cal vizită atât lumi noi, cât și cele din lorele Star Wars existente, precum Kashyyyk și Dathomir, precum și creând noi prieteni și aliați, inclusiv extremistul rebel Saw Gerrera și fostul cavaler Jedi Cere Junda, care devine noul său mentor. Jocul este cel al unui joc de acțiune-aventură, conceput pentru jucători să „sară într-o situație” și să se ocupe de el prin „a avea o putere de sabie și putere”, nu de a utiliza elemente furtive pentru a evita lupta. Nu există nici o opțiune de a juca o cale Dark Side prin joc. În luptă, utilizarea Forței constă din trei abilități diferite; Forțează apăsarea, forțează tragerea și forțează lent.

sursa: wikipedia

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.