Jump to content

DINAMO – CFR : GREU SI CU NEA MIRCEA!

Madalin
 Share

Recommended Posts

99xAYXE.jpg

DinamoCFR a fost un meci perfect pentru o seara de marti in care nu avem Liga Campionilor. Un duel interesant al antrenorilor, mantalele de vreme rea ale celor doua cluburi. Mircea Rednic a incercat sa isi vanda marfa frigida etaland-o pe taraba inghetata din Stefan cel Mare, dar se pare ca nici el, “Salvatorul”proclamat si autoproclamat in momentul venirii, nu poate sa aduca lumina sarbatorilor in sufletele suporterilor dinamovisti. De partea cealalta, Conceicao pare ca pune stapanire pe campionat, duelurile cu echipele din coada clasamentului sunt transate categoric de gruparea campioana din Cluj.

CFR este cea mai solida echipa din campionat in acest moment, are un prim unsprezece foarte bun, plus cateva rezerve care pot foarte bine sa joace titulari. Au gresit putin cu aducerea lui Ionita si Costache, poate si Mailat, desi el nu a costat niciun ban, dar dupa situatia din clasament si dupa cum arata jocul asta e cea mai mica problema a lor.

Dinamo joaca incalcit, nu are rezerve, multi jucatori sunt iesiti din forma. Cu un Nistor apt si cu Armando Cooper cred ca ar fi pus cateva probleme CFR-ului, mai multe decat acea dubla ocazie si acele suturi de la distanta. In rest, majoritatea sunt de nerecunoscut. Hanca, un jucator care cocheta cu echipa nationala, pare ca deja a spus ce avea de spus in fotbal, Salomao nu prea mai dribleaza pe nimeni, Gomelt e din alt film, fundas stanga nu, fundas dreapta nu, Penedo a luat si in seara asta un gol pe coltul scurt, de neimaginat pentru un portar cu experienta lui.

Un duel interesant a fost si al atacantilor. In trecut, Dinamo avea constant cei mai buni atacanti din campionat, daca ne gandim la Danciulescu, Niculescu, Mihalcea, Mutu, Marius Niculaie, Ganea. Chiar si Gnoehere cu Esombe, cei din mandatul trecut al “Strambului” aratau mai bine decat Popa, Axente, Montini, Subotic sau mult asteptatul Tade. Popa, atacantul titular al lui Dinamo a reusit doar un gol si o pasa de gol in acest sezon, in timp ce Tucudean a reusit un gol si a obtinut un penalty doar in aceasta seara.

Paun a fost unul din cei mai buni jucatori ai CFR-ului, sarjele sale ofensive au fost incununate cu un gol dupa o finalizare inteligenta la finalul unei cascade de driblinguri, asa cum rar vedem in Liga 1, unde jocul la alibi a devenit un “must have”.

Concluzia dupa aceasta seara e simpla. In ce priveste “chefereul”, are cea mai solida echipa si in aceste momente nu prea cred sa fie echipe care sa o incurce, in ceea ce o priveste pe Dinamo, cred ca are cea mai slaba echipa de cand urmaresc eu Liga 1, de vreo 25 de ani incoace.

Sursa

• .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.