Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ghost Storm (2011)


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului: Ghost Storm

Anul lansării: 2011

Genul filmului: SF, Acţiune

Durata: 90 minute

Scurtă descriere: Pe o insulă mică, patru adolescenți se joacă într-un cimitir, dar decid să facă asta în mijlocul unei masive furtuni cu fulgere. Dintr-odată un fulger lovește o piatră funerară care se crapă în două, provocând o fisură în pământ. Piatra are legătură cu un eveniment tragic din trecutul insulei atunci când un preot rebel a condus mai mulți oameni într-un ritual de sinucidere în masă.

Înainte ca tinerii să plece, unul din grup, Will, decide să se ușureze pe piatra distrusă. În același timp o ceață ciudată se ridică din pământ și îl atacă, transformându-l rapid în cadavru. În timp ce șeful poliției Hal investighează incidentul, unul dintre oamenii lui cade pradă ceții. Hal trebuie să facă echipă cu soția lui, Ashley, de care s-a separat, pentru a se lupta cu ceața agresivă care pare hotărâtă să ia viețile tuturor locuitorilor din oraș unul câte unul.

Trailer:

 

Recenzie personală: Poate cel mai prost film pe care l-am văzut vreodată. Acting oribil, scenariu extrem de plictisitor şi previzibil, efecte speciale mai proaste decât actingul. NU vă pierdeţi timpul cu gunoiul ăsta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.