DeaDSh00TNr1 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Nick: Deadsh00tnr1 Server: aRPiGi 1 Descrierea Bugului: aveam chinta de culoare el avea doar culoare si a luat banii astept toti banii pe cont, pe care trebuia sa-i castig adica 21kk https://imgur.com/a/lqxdYol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Nu e niciun bug, învață sa joci poker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDSh00TNr1 Posted February 21, 2020 Author Share Posted February 21, 2020 3 hours ago, .Lewis said: Nu e niciun bug, învață sa joci poker. Ia uite ce zice aici https://www.cardplayer.com/rules-of-poker/hand-rankings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 53 minutes ago, DeaDSh00TNr1 said: Ia uite ce zice aici https://www.cardplayer.com/rules-of-poker/hand-rankings In caz ca nu știai, sunt mai multe tipuri de poker Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDSh00TNr1 Posted February 21, 2020 Author Share Posted February 21, 2020 27 minutes ago, .Lewis said: In caz ca nu știai, sunt mai multe tipuri de poker Sunt 2 tipuri de poker, dar regulile sunt aceleasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 9 minutes ago, DeaDSh00TNr1 said: Sunt 2 tipuri de poker, dar regulile sunt aceleasi Omule, nu-s doar cele 2 tipuri adică cel cu 5 cărți si cel cu 2 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 7 hours ago, .Lewis said: Nu e niciun bug, învață sa joci poker. Sunt mai multe tipuri de poker, ierarhia mainilor este aceeasi. El avea chinta de culoare care este cea mai buna mana, dupa royala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark ToV Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 3 hours ago, .Lewis said: Omule, nu-s doar cele 2 tipuri adică cel cu 5 cărți si cel cu 2 :))) Explica-mi și mie te rog ce tipuri mai sunt, pe lângă cele 2. Și care sunt hand rankings la celalalte tipuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Într-adevăr e vorba de un bug. Aparent mâna ta de chintă de culoare nu a fost considerată câștigătoare peste mâna de culoare. Nu am cum să-ți returnez toată sumă de la poker pentru că aceasta a fost deja cheltuită de celălalt jucător, așadar pot doar să-ți returnez banii pierduți. Ți-am adăugat pe cont 12,000,000$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDSh00TNr1 Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 E clar, cand trebuia sa iau 21kk iau doar 12kk, ce sa zic b-zone no bugs. Nu ma intereseaza daca ia cheltuit sau nu, eu imi vreau suma pe care trebuia sa o castig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Și eu vreau multe, nu tot timpul viața mi le oferă Am încercat să fiu de treabă și să-ți ofer un plus peste suma oferită, dar văd că nu prea ai bun simț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.