MTF Cosmin.ST170 Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Nick-ul tau: [JB]CaddillacServer: RPG2Descrierea bugului: Se vede in videoclip, nu imi pot baga pinul. [Nu folosesc moduri pt TexT Draw-uri sau meniuri]. Am dat relog si tot la fel am patit.Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Nu are ce bug să fie iar problema cu siguranță e de la tine. Zici că nu folosești moduri și totuși îți apare un dialog acolo cu ceva test, ăla o fi apărut din senin oare sau pentru că ai tu ceva moduri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTF Cosmin.ST170 Posted February 23, 2020 Author Share Posted February 23, 2020 4 hours ago, Kelton said: Nu are ce bug să fie iar problema cu siguranță e de la tine. Zici că nu folosești moduri și totuși îți apare un dialog acolo cu ceva test, ăla o fi apărut din senin oare sau pentru că ai tu ceva Am gta clear :)), insa dupa al 3 relog s-a rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Foarte ciudat în cazul ăsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.