Vasea. Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nick-ul tau:VaseaJRServer: RPG2Descrierea bugului:Nu imi arata cartile normal, am incercat alta rezolutie, nu am nici un mod.Screenshot(s):https://imgur.com/a/Jt0tWBm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Mă îndoiesc că problema asta ar fi de la noi din moment ce în data respectivă n-am făcut niciun update. Mai cunoști alți jucători cu această problemă? Cu siguranță problema e de la jocul tău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaiiAdv Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Eu zic ca problema poate fi de la rezolutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 E de la rezoluție, așa se vede si la mine cu rezoluția cea mai mica. Mai încărca si alte rezoluții, nu la toate se vede ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.