Jump to content

Pancu a şocat după egalul Rapidului cu Poli: ”Nu mai atacăm promovare. Anul acesta nu mai avem nicio şansă.”

uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Pancu a şocat după egalul Rapidului cu Poli: ”Nu mai atacăm promovare. Anul acesta nu mai avem nicio şansă.” Acuzaţii dure la adresa arbitrajului: ”Suntem cei mai dezavantajaţi”

foto-poli-rapid-5dm49092.jpg?width=630

Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat, duminică, pe terenul echipei ASU Politehnica, în cadrul etapei a 23-a a Ligii 2. Într-o partidă în care, deşi au evoluat în inferioritate numerică aproape tot jocul, elevii lui Daniel Pancu au dominat. Antrenorul giuleştenilor a spus că echipa sa este cea mai dezavantajată de arbitraje în actuala ediţie de campionat. Pancu a declarat după meci că, pentru el, obiectivul clubului nu mai e promovarea, pentru că, în acest sezon, arbitrajele ar pune ”frână” Rapidului.

De altfel, Pancu a şi început declaraţia de după joc cu aspectele ce ţin de arbitraj. ”Ştiam că întâlnim o echipă bună, care nu a mai pierdut de foarte multe jocuri. Aveam avantajul că noi am început campionatul în urmă cu cinci zile şi eram mai pregătiţi de campionat. Nu cred că vreodată în istoria Rapidului a fost vreun sezon în care echipa să fie dezavantajată pe termen lung ca în acest sezon. Pot spune că obiectivul meu nu mai este promovarea, ar fi un miracol pentru Rapid să promoveze. Nu ştiu pe cine deranjăm, dar maniera generală, de când a început campionatul, Rapidul a fost cea mai dezavantajată echipă. Din punctul meu de vedere, nu mai atacăm promovarea, ci formaţia unei echipe pentru anul viitor, pentru că anul acesta nu mai avem nicio şansă. Felicitări jucătorilor, sunt nişte eroi. Nu mi s-a întâmpla aşa ceva niciodată şi nu mi se pare normal. Dacă aş fi fost o echipă mică aş fi înţeles, pentru că de obicei echipelor mici li se întâmplă aceste lucruri”, a precizat Pancu la începutul conferinţei de presă de după meci.

7556779-mediafax-foto-leczki-jozsi.jpg?h

Rapidiştii au cerut de trei ori lovitură de la 11 metri

Rapidul a cerut de trei ori penalty în derby-ul cu Poli. Prima dată, în minutul 16, pentru o acţiune a lui Sefer, apoi în minutul 60, la o simulare vizibilă a lui Djuric, iar în minutul 75 la un alt plonjon, de această dată al lui Drăghiceanu.

”La Djuric e penalty, la Drăghiceanu nu ştiu. A mai fost o fază cu Sefer la 16 metri. E păcat, că singurii care se ridică la nivel de prima ligă sunt suporterii. Se pare că doar atât avem în momentul de faţă”, a punctat Pancu.

Meciul de pe ”Dan Păltinişanu” a fost arbitrat de centralul Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) şi asistenţii Răzvan Ionuţ Soponar şi Cristian Nicolae Lucaci (ambii din Baia Mare).

7556720-mediafax-foto-emanuel-titus-ilie

Alb-vişinii joacă tot mai des în zece

Atitudinea lui Pancu se poate explică şi pentru că marţi, în meciul cu Turris, Rapid a rămas fără Ionuţ Voicu, eliminat de arbitrul Viorel Flueran. Întrebat dacă crede că ar fi câştigat 11 contra 11, Pancu a spus că nu ştie, dar că nu e normal ca echipa sa să primească aşa uşor eliminări.

”Nu ştie nimeni. Dar să joci din prima repriză cu un om mai puţin duminică şi joci marţi o repriză cu un om mai puţin e prea mult. În meciul acesta am arătat o forţă colectivă. Probabil dacă am fi rămas 11 contra 11 am fi avut mai multe situaţii de marca”, a precizat Pancu.

Mesaj pentru suporterii dezamăgiţi

Unii suporteri rapidişti au fost supăraţi pentru acest egal care nu a permis echipei să urce pe locul 2. Pancu spune însă că nu jucătorii trebuie certaţi. ”Suporterii trebuie să fie mândri de jucătorii Rapidului, de cum s-au prezentat astăzi, după ce au jucat cu un om mai puţin”, a punctat Pancu.

Rapid a înregistrat al doilea 0-0 consecutiv în acest debut de an şi cu 37 de puncte se menţine pe locul 3 în Liga 2, la zece puncte în spatele liderului UTA şi la unul de CS Mioveni, care a remizat la Piteşti, 0-0 cu Campionii FC Argeş. În etapa următoare, Rapid joacă acasă duminică, de la ora 12:30, cu CSM Reşiţa, formaţie aflată pe loc retrogradabil.

Sursa: prosport.ro

Edited by uS DeviL

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.