Jump to content

Cerere- Ratonescu- Avatar

TLG Ratonescu
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Ratonescu
  • Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/Snk8FcW
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): -
  • Text(opțional): Ratonescu 
  • Dimensiuni (opțional):Pentru avatar.
  • Alte precizări (opțional): Daca se poate cu niste efecte frumoase pe langa 

28 minutes ago, TLG Ratonescu said:

Nu esti designer si nu ai ce comenta aici.

Incercam sa te ajut pentru ca asa au inceput toti designerii, iar daca tu vrei neaparat sa ti raspunde un designer asteapta mult si bine.

9 hours ago, TLG Ratonescu said:

Nu esti designer si nu ai ce comenta aici.

Măi pârnaie, omu' ți-a făcut un avatar, a muncit la el, dacă nu îți place, nu-l purta și gata. Mai ai și grad

1.png.eff45b1cb2895b30f574aabec070b0d5.png

uite și lucrarea mea, să nu fie off-topic ?

Just now, Cosmiin.FL said:

Salut! Dimensiunea avatarului este prea mare asa ca l am postat pe Imgur apasa aici pentru a il vedea.

@Cosmiin.FL salut, nu am citit bine mesajul si nu am vazut ca trebuie sa apas pe *aici* pentru a vedea,.

Edited by TLG Ratonescu

ratonescu.png

@TLG Ratonescu@Cosmiin.FL si @Riley, va rog sa pastrati un limbaj decent si daca aveti o problema, cearta, nedumerire sau mai stiu eu ce, rezolvati-le prin intermediul PM-ului. 

Ai ales.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.