Jump to content

Cerere - CoZmIn - Avatar

geculetz
 Share

Recommended Posts

Display Name: CoZmIn
Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/IYmc7hH
Tema (În caz că nu există o imagine): -
Text: CoZmIn | B-Zone
Dimensiuni: 150x250 sau 150x300
Alte precizări: Thank's, dau +.

Nu stiu de ce nu merge sa le pun direct aici dar le am pus pe Imgur. Pentru a le vedea apasa aici. Prima e dupa dimensiunile tale iar a 2 a e dupa dimensiunile pe care le cred eu cele mai bune. Nu uita de un +1 daca ti au placut.

@Cosmiin.FL Pentru a pune o imagine direct aici, apasă aici, după aceea, apasă aici.

Dimensiunile avatarurilor trebuie să se încadreze între 150x200-160x300. Nu mai face imagini așa mari, nimeni nu o să le poarte. Dacă ești începător, urmărește niște tutoriale pe youtube, aici.

Zi faină!

Edited by Cristina

1 minute ago, Cristina said:

@Cosmiin.FL Pentru a pune o imagine direct aici, apasă aici, după aceea, apasă aici.

Dimensiunile avatarurilor trebuie să se încadreze între 150x200-160x300. Nu mai face imagini așa mari, nimeni nu o să le poarte. Dacă ești începător, urmărește niște tutoriale pe youtube, aici.

Zi faină!

Salut! Multumesc pentru sfaturi si am aflat de ce nu mergea sa le pun direct, deoarece am atins limita de atachements pentru ca am raspuns la foarte multe posturi. O zi faina.

@CoZmIn 

COZMIN.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.