Jump to content

BUG HUD

MOGHi

Recommended Posts

Nick-ul tau: MOGHiLEANU.HYENA
Server: RPG2
Descrierea bugului: Inainte sa imi sariti in cap, nu este un bug de la server, stiu dar chiar vreau sa obtin niste ajutor, nu mai stiu cum sa rezolv HUD-ul acela de GTA V, gen banii sunt in spatele datii si eu vreau sa ii pun mai la stanga sau mai jos.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/VCjyYx1

Modul respectiv îţi mută banii la acele coordonate ale ecranului. Dacă modul vine cu vreun fişier configurabil (.cfg, .ini de obicei), caută dacă există setări pentru amplasarea sumei de bani şi modifică-i poziţia pentru a se mula pe preferinţele tale. Dacă modul nu are o astfel de setare, este puţin mai complicat să îl modifici, poate chiar imposibil. În acest caz, singura soluţie este să cauţi un alt mod, care să arate cum îţi doreşti. Nu cred că e posibil în cazul de faţă, dar varianta a doua ar fi să iei legătura cu autorul modului şi să îl rogi să îţi trimită o versiune personalizată, cu acel text amplasat diferit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.