DuKe Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Nick-ul tau: BIasterXServer:RPG2Descrierea bugului: Daca ai 0$ in banca si primești payday si taxa este 1$ o sa ai -1$ cum e normal, dar la următorul payday primești -1$ taxa si -3$ dobândă (cu cont premium)Screenshot(s): Nu stiu daca e si la alții sau e doar pe contul meu, se poate reproduce, la nevoie pun dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Din punctul meu de vedere mi se pare un lucru normal, și în viața reală dacă intri în debit, vei primi penalizări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 11 minutes ago, Madalin said: Din punctul meu de vedere mi se pare un lucru normal, și în viața reală dacă intri în debit, vei primi penalizări. E normal, dar dobândă pentru -1$ sa fie -3$ e cam mult n-am ajuns inca la -10,000$ sa vad cat e dobândă. Si n-am încercat si fara cont premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 24 minutes ago, BlasterX said: E normal, dar dobândă pentru -1$ sa fie -3$ e cam mult n-am ajuns inca la -10,000$ sa vad cat e dobândă. Si n-am încercat si fara cont premium. Nu mai vorbim de dobânda aceea cu un procent din suma din bancă, nu știu să fie un sistem de penalizare la PayDay dar dacă e cum zici tu, nu e deloc un bug, este chiar foarte realistic, să se aplice sume de penalizare pentru pentru că intri în incapacitate de plată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.