Jump to content

Annabelle 2 (2017)


Ailime
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului: Annabelle: Creation

Anul lansării: 2017

Genul filmului: Horror 

Durata: 1 h 50 min

Scurtă descriere: Annabelle 2 (titlu original: Annabelle: Creation) este un film de groaza supranatural american din 2017 regizat de David F. Sandberg si scris de Gary Dauberman. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia si Miranda Otto si descrie originile papusii posedate Annabelle. Este un prequel al filmului din 2014 Annabelle si al patrulea din seria de filme The Conjuring.

Trailer:

Recenzie personală: Nu este nici pe departe ca primul film. Annabelle din 2014 e pistol cu apa si mie nu mi s-a parut asa inspaimantator spre deosebire de al doilea. E si trista povestea sa fiu sincera, dar nu zic mai multe sa nu dau spoilere.

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

Chiar daca e mai "slab" ca si primul film tot te baga in sperieti in anuminte momente. Recomand daca vreti sa vedeti filme horror dar va speriati repede, e putin mai soft.

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.