Ailime Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Titlul filmului: The Silence Anul lansării: 2019 Genul filmului: Thriller Durata: 1 ora si 30 de minute Scurtă descriere: Cu lumea aflata sub asediul unor creaturi ucigase care vaneaza dupa sunet, o adolescenta surda si familia ei cauta adapost in afara orasului. Trailer: Recenzie personală: Am gasit o oarecare asemanare cu filmul Bird Box. E super fain si interesant, nota 10 pentru filmul asta. Pot spune ca e chiar filmul meu preferat. Doar uitati-va la trailer si o sa va creasca curiozitatea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tendoi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 (edited) Un film foarte interesant, are o poveste foarte captivanta si m-a facut sa ma uit la el actrita care joaca rolul fiicei, pe care am urmarit-o in seria Sabrina. Edited May 13, 2020 by Tendoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu.1HiT2DOWN Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Il recomand tuturor, povestea filmului este una captivanta asa cum trebuie, care nu te plictiseste, nota 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts