Jump to content

TuTorial Snow MOd+ninsoare

Guest Pingu

Recommended Posts

Ma puteti ajuta cu o sursa sigura de unde pot downloada cleo4 ?

EDIT :

L-am downloadat si cand intru imi apare o eroare --> 39402390493356883307_thumb.png

Oare dc ? Si nici snow-ul nu merge :|

Rasfoieste paginile anterioare si ai sa gasesti link'ul pentru cleo 4

In legatura cu eroarea....:-?? mie nu mi-a aparut asta...in orice caz,dezinstaleaza cleo pe care il ai si snow mode,instaleaza cleo 4 si apoi reinstalezi din nou snow mode ..normal nu ar mai trebui sa iti apara nici'o eroare :-?

Si ca sa dezinstalam modu cum facem ?:)

ori reinstalezi san andreeas ori vezi ca in folderul unde ai instalat san andreeas'ul sunt niste fisiere : "Unnistal Cleo " "Unninstal snowmode " sau ceva de genu... Te descurci

ori reinstalezi san andreeas ori vezi ca in folderul unde ai instalat san andreeas'ul sunt niste fisiere : "Unnistal Cleo " "Unninstal snowmode " sau ceva de genu... Te descurci

Mersi mult :*

Pai da nu se da CtRL+ Shift ca sa ninga:)) Se da CTRL + +(din partea dreapta ,jos a tastaturii) ..

lasami prin pm si un SS !

Pai da nu se da CtRL+ Shift ca sa ninga:)) Se da CTRL + +(din partea dreapta ,jos a tastaturii) ..

lasami prin pm si un SS !

CTRL ++ wrong, poi se face ecranu alb tot dar totusi nu conteaza se intampla numai odata la sapt. Am crezut ca si la alti li se intampla, dar vad ca de la mine e problema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.