happi Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 In unele se observa lipsa de inspiratie. In mare parte faci bine tot cea ce faci ai inceput de undeva si ai ajuns undeva.Dar asa ca un sfat incearca la unele dintre ele un light mai slab prea imi scoate ochii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Probabil tu nu ai inteles ceva,intr-un sig nu trebuie sa tii cont doar de elementele alea light,focalizare bla bla bla,trebuie sa tii cont si de viziunea artistului,daca am face totul asa ar fi totu' perfect,apreciez ca ai incercat sa imi lasi un comentariu in care sa nu scrii "foarte frumos,bla bla",dar chiar nu ti-a iesit,oricum fiecare cu parerea lui,dar o sa vezi ca dupa ce exploatezi si te uiti pe diverse stiluli o sa incerci sa faci totul sa para cat mai iesit din comun si poate unii nu o sa inteleaga,gen incepatorii ca tine si da mai tin minte ca atunci cand eu m-am apucat de photoshop tu erai mai bun ca mine,roata se-n-varte,exemple sunt multe,sa iti explic care e faza la penultimul sig: Acel om este chemat de "lumina" adica spre rai,"viziunea" asta mi-a fost data de faptul ca are bagaje in mana si ca acea lumina arata chiar puternic si inspirativa (nu stiu daca exista cuvantu' asta),ideaa asta reiese din mult elemente ale sigului,cum ar fi motion blurul care face personajul sa nu sara in ochi,asa cum zici tu,acel motion blur are rolul de a face personajul sa para ca ii iese duhul din el cum ar veni,daca vezi are si aripi,si textul e destup de explicativ,LIGHT,God Calls you (Lumina,Dumnezeu te cheama.),sper ca ai inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenless Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) Pentru ca ma bate pen toolul,pentru ca mi-e lene sa iau inca un capitol de la capat,pentru ca imi place semnaturile,pentru ca mi-e foameee textul e urat,aleg a 3-a versiune,e cam overcontrast la obraz,in dreapta(stanga renderului) linia aia neagra de pe ochii lui: daca e de la render,e ok,daca nu e de la render,scoate-o,nu isi are rostul,nu inteleg pentru ce ai pus-o nu imi place in stanga de tot,vad ceva alb,si arata urat,mergea sa faci lumina cu aceeasi culoare de acolo,nu cu soft brush alb,sau ce-o fi. Edited August 7, 2011 by Steph Link to comment Share on other sites More sharing options...
yNk 17 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 frumos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Nu stiu ce vezi tu alb,dar daca e urma aia care abia se vede nu e brush,e de la un efect bokeh (o textura) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenless Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 aleg prima versiune,foarte frumos,imi place tot la lucrarea asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Imi place stilul acestei lucrari, inafara de textul cu '' All right reserved '','' right '' trebuia pus la plural. Nu stiu ce ai incercat la a doua versiune . Altceva de criticat, nu am ce. Keep it up ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Textu' ala e doar pentru preview,nu are treaba cu lucrarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Faina imaginea, dar totusi efectele nu prea sunt asa bine evidentiate. Oricum, se vede cat de mult muncesti si cat de mult evoluezi pe zi ce trece, eu personal te felicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K O R P I O Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Ultima e mestiala . Tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Cat nu a fost forumu' ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Ja ja' Văd ceea ce-mi place, că ai luat în sfârșit și Designer și că evoluezi pe zi ce trece dudă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 fencs duda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 te-ai cam prostit putin pe lucrarea aia cu leul, nu ti-a prea iesit smudgeul, ori n-ai avut chef ori cine stie.. si da.. n-am mai auzit pana acum de leul de apa wtf imi place lucrarea aia cu NARUTO, e super calumea smudgeul la acea lucrare, bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Foarte talentat ! Felicitari . Frumoase creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Foarte frumoase creatiile , felicitari , imi plac ultimele in special cea cu Lion si cu Deidara din Naruto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Work in progress Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ul is back Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 La unele dintre ele mai ai de lucrat la text , in rest sunt foarte reusite.Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenless Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) wire frame-u ala ,sau brushu din stanga,de langa capu lui,este oribil,nu ii inteleg rostul. imi place lumina mult keep going Edited August 25, 2011 by Steph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 (edited) Cred ca oribil e cam mult spus,nu crezi? Edited August 25, 2011 by Eusebio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts