Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

Scuzati triplul postul,dar nu imi apare nici edit,nici reply,nimic :|,cam ciudat,nu?

Ma,rog,new(collaboration cu sexinthecity a.k.a bizzy)

lIY6o.png

Cr3qK.png

Edited by Eusebio

da-mi si mie stock-u de la asta M31zt.png , te rog , nu fi zgarcit :)).

ON: nu-mi place cum ai incadrat textu cu sweety girl,in casuta neagra,mergea sa faci casuta aia neagra mai ingusta,fix pe marimile textului,arata mai frumos,in rest nu-mi plac texturile de la mana,sau textura,cea cu albastru,la cot acolo,si sus de tot,pe la mijloc,fractalu ala portocaliu,in rest e frumoasa rau,mai ales bokeh-urile.

Edited by KAZZE

Funny ultima cum ai facut improvizatie de background transparent :) arata bine , si textul nu mai spun nimic ca nu e de zis , mai putin cel de jos , made by etc etc. nu arata prea bine acolo sau daca vrei sa il pui acolo , fal mai mic si cu opticity mic , cam 40-50

G8zGI.png

NdE5y.png

iTgMu.png

MSxTI.png

htWnU.png

f0HrC.png

Desi ma pricep cat de cat in PhotoShop.. nu inteleg cum naiba'ţi ies asa lucrari. Nu stiu cum faci, ai talent. Fa-ti un site si pune-le pe toate acolo, o sa ai multi admiratori :D

nu-mi place,stanga lucrarii e goala,iar focalu in dreapta,abea se vede si el.

text gen slip,imi place.

culorile nu sunt ok,mergea un portocaliu in loc de rosu.

smudge urat,nu-mi place cum ai dat in stanga capului fetei,linia neagra de smudge...

in dreapta e lq...

te-ai stricat cu lucrarea asta...la cate stii tu.

Mie imi place ultima lucrare <3 Ce-i drept mi se pare cam goala partea dreapta, iar dimensiunile nu sunt tocmai my style, dar per total mi se pare foarte buna. Love the colours <3

Keep it up >:D<<'>

Parere personala: In general ai avansat dar accelasi stil eu in locul tau dupa 1-2 luni m-as cam satura sa fac acceleasi chestii in fiecare zi. Ca un sfat ti-as propune sa urmezi niste tutoriale si sa te apuci sa faci niste logo-uri, template-uri sau ceva de gen si cu experienta care o ai acuma poti sa scoti si ceva bani daca te bagi pe 99designs.

Poster-ul mi se pare cam incarcat de culorii, a inceput sa imi placa mie personal simplul decat ceva incarcat. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.