Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

Ai niste creatii foarte frumoase. Imi place ideea pe care iti dezvolti creatiile,alegerea textului si integrarea lui,efectele,stock-ul ales,tot. Iti meriti rang-ul . La mai multe creatii deosebite.

SEpkx.png

Dupa ceva timp,si multumesc pentru aprecieri :*.

rvE3U.png

ScLIr.png

Foarte frumoase , imi place cum a iesit cea cu Ichigo si aceea cu robot'ul ! Frumoase

@ O pot purta pe aia cu Ichigo ? Sau pe aia cu Robotu ?

Majoritatea nu prea imi plac pentru ca sunt prea incarcate. Mi-am dat seama ca iti place stilul asta asa ca n-am nimic de zis eu preferand ceva mai simplu cu mesaj sau ceva de genul. :D

Sprite-ul ala e cam aiurea in colt iar ultima cu fata e destul de ok dar prea incarcata.

Mdea,mi-am cam iesit din mana de la o vreme,stiu si eu,lucrez cam neingrijit si nu mai am nici resurse cine stie ce,am vrut sa ma las de sig-uri,dar nu.

Ceva mai nou,care zic si eu ca e bunicel :).

myFN3.png

Hnvax.png

FoFlI.png

Edited by Eusebio

Pentru un battle cu happi :)

Asuub.png

WoW , e super frumoasa , imi place cum ai facut depth , flow + cum ai facut cu soft brush pe elemente pentru a o face mai bogata :) felicitari !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.