Jump to content

Trupa De Dans " C-Walk "

Dean

Recommended Posts

Trupa De Dans, dansul ce`l practicam(dansul pe care eu vil vor arata voua, iar voi il veti invata)se numeste "C-Walk". Presupun ca ati auzit de el si in realitate, adica logik , doar e real.

Daca se vor mai infiinta si alte trupe de dans , vor fi concursuri, batai, si tot felu de chesti, vom avea fani, vom si cunoscuti(ca niste staruri :) ).

Bineinteles ca va fi in samp aceasta actiune si aceasta trupa , utilizand commanda [/dance 1-4], am invatat multe miscari din aceste tipuri de dans , iar trupa noastra le va invata pe cele mai bune, dar pentru a deveni membru trebui o mica plata + cerere! :)(Ca un fel de factiune neoficiala)[aveti voie sa fiti membri al altor factiuni precum Cunneo,Barzini sau Taxi Cab Company]!

Modelul De Cerere:

Nume IC:

Nume OOC:

Level:

Age IC:

Age OOC:

Factiunea in care esti:

Dece vrei sa devi membru al trupei de dans C-Walk ?:

Cat timp stai pe server(fara /sleep mode):

Esti de acord sa platesti 500$ cand vei fi(daca vei fi)acceptat ?:

Esti Sigur ca vei respecta regulile si te vei purta frumos cu toti ceilalti membri fara a te enerva ?:

Regulamentul Trupei:

1.Nu va injurati intre voi!

2.Nu va dati smecheri/tari/fitosi la altor playeri!

3.Nu te da mare cu stilul tau de dans si trupa ta!

4.Se vor programa sedinte pe forum, cine lipseste fara sa anunte in acest topic, va fi dat afara din trupa!

5.Cine incepe sa faca misto de stilul de dans si animatii, va fi dat afara!

6.Daca unu din membri trupei va spune sa il luati cu el in masina, nu ezitati, veti fi dati afara din trupa!(tre sa ne avem ca frati si sa ne ajutam mereu)

7.Nu avem voie cu arme la sedinte(daca ai arma nu o scoti).

8.Trebui sa fiti cat mai activi in timpul zilei si la concursuri/spectacole!

<-Cine va incalca regulamentul va fi scos din trupa->

Baza/Locul/HQ`ul nostru unde ne vom intalni sa ne antrenam sau la sedintele pe care le stabilim pe forum, sau chiar membri intre ei isi pot da intalniri aici pentru a se antrena: [LOC]Poza1 - [LOC]Poza2 - [LOC]Poza3 - [LOC]Poza4 , click pe aceste poze pentru a vedea locul nostru(Baza/HQ`ul)

Membri pot posta aici tot felu de poze cu ei in timp ce danseaza sau dezvaluie un nou stil de dans(impreuna cu ceilalti membri)

Va puteti antrena/dezvalui mai multe scheme impreuna cu ceilalti membri!(La HQ desigur)!

Sper sa imi reuseasca acest proiect :) imi va placea foarte mult sa antrenez si sa fac spectacole cu trupa mea!

Nu uitati , ne numim "Trupa De Dans C-Walk [Prescurtarea noastra va fi Trupa C-Walk]

On 11/13/2010 at 9:00 AM, EvghinTheAce said:

De ce am oare o presimtire ca vei lua un warn sau ca faci o factiune ? Desi este foarte buna si originala ideea ta, nu are nimeni voie sa isi faca propria factiune.

Fa'l sa para un serviciu contra cost, sa nu fi pedepsit...de admini...

am vorbit cu gabb inainte sa fac topicu asta si a zis ca e in regula atata timp cat nu e factiune! si nu e factiune e pur si simplu o trupa de dans RP !

Nume IC: DaDuSH

Nume OOC: DaDuSH

Level: 9-10

Age IC: 20

Age OOC: 20

Factiunea in care esti: Civili

Dece vrei sa devi membru al trupei de dans C-Walk ?: e o experienta ce merita incercata

Cat timp stai pe server(fara /sleep mode): 7-8 ore

Esti de acord sa platesti 500$ cand vei fi(daca vei fi)acceptat ?: da

Esti Sigur ca vei respecta regulile si te vei purta frumos cu toti ceilalti membri fara a te enerva ?: da

Nume IC:MrUniVel

Nume OOC:MrUniVel

Level:10

Age IC:14

Age OOC:14

Factiunea in care esti:Deocamdata Civil

De ce vrei sa devi membru al trupei de dans C-Walk ?:Merita sa incerc sa invat sa dansez.:D

Cat timp stai pe server(fara /sleep mode):6-7 ore

Esti de acord sa platesti 500$ cand vei fi(daca vei fi)acceptat ?:Desigur

Esti Sigur ca vei respecta regulile si te vei purta frumos cu toti ceilalti membri fara a te enerva ?:Da

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.