WizZLe753 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Salut. Am si eu o intrebare despre mape de pe M la modpack-uri. La modpack-ul pe care il folosesc eu cand apas M imi da crash jocul. Cum as putea rezolva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Salut! nu ai pus/ nu iti merge sampfuncs-ul, aceea este cauza. link sampfuncs: *click Link to comment Share on other sites More sharing options...
WizZLe753 Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 Multumesc foarte mult,acum merge. Seara Buna! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Salut, Sunt mai multe cauze de la care se poate cauza crash-ul: 1. Posibil ca modul Mapa pe M sa nu fie instalat corect in modpack. Incearca sa il instalezi in felul urmator : fisierele map.cs si map.ini in folderul CLEO, iar fisierul map.txd in folderul TXD din folderul principal al jocului MODELS. 2. Posibil ca modpack-ul sa contina alt mod care tasta M executa altceva si se suprapun unul peste celalat. Incearca sa te uiti in folderul CLEO daca nu mai ai alte moduri care prin apasarea tastei M executa anumite lucruri. 3. Posibil ca modul in sine map.cs sa nu functioneze corect din cauza anumitor probleme tehnice. Uite aici link de la un mod care functioneaza corect : CLICK Instalarea acestuia se face cum ti-am spus la punctul 1. Sper ca te-am ajutat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 42 minutes ago, WizZLe753 said: Multumesc foarte mult,acum merge. Seara Buna! ? Problema rezolvata, Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.