Jump to content

Nea Mirel Wanted


Kelton
 Share

Recommended Posts

Ob3H3tx.png

 

După cum anunțasem pe scurt în topicul pentru aniversarea celor 12 ani de B-Zone, suntem în căutarea unui „nou” Nea Mirel.

 

Pentru cei ce nu sunt familiarizați, Nea Mirel este personajul principal din seria B-Vlog pe care am început-o acum aproximativ 6 ani de zile pe canalul comunității de YouTube https://www.youtube.com/c/BZoneCommunity/videos

Ultimul B-Vlog a avut loc acum 2 ani de zile, moment în care echipa care se ocupa de acesta a decis să se retragă. Acum însă, suntem în căutare de noi colaboratori pentru a putea continua proiectul B-Vlog. Pentru a vă face o idee mai bună despre proiect, puteți arunca o privire la clipurile mai vechi de pe canal.

 

Așadar dacă ai talent artistic, ai umor, te pricepi la video editing, la scrierea de scenarii, la jocul de roluri, ai un microfon decent pentru înregistrări și dorești să faci parte din echipa noastră pentru a putea continua seria de B-Vlog te așteptăm cu un ticket pe forum https://forum.b-zone.ro/support/ (departamentul general) pentru a discuta mai multe.

 

Pentru a filtra persoanele care se pricep de restul, în ticket va trebui să includeți un scurt clip de circa 1-2 minute pe subiectul 12 ani de B-Zone pentru a putea vedea cât de bine vă pricepeți și ce anume știți face.

 

În cazul în care aveți întrebări nu ezitați să deschideți un ticket și să le adresați acolo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.