Jump to content

Intrare cont blocata 2FA


horiaktz

Recommended Posts

@horiaktz Salut,

  • În cazul în care pierdeți telefonul pe care aveți activat 2FA-ul pentru conturi, ștergeți aplicația sau alte lucruri similare, veți rămâne blocați în afara conturilor.
  1. Puteți folosi codul QR sau cheia secretă pentru a activa autentificatorul pe un dispozitiv secundar sau puteți pur și simplu face o poză la QR ori salva cheia secretă undeva unde nu v-o poate găsi altcineva pentru a adăuga autentificatorul pe un nou telefon în caz că rămâneți fără cel vechi. Rețineți faptul că acel QR cât și cheia secretă ar trebui cunoscute doar de către proprietarul contului. Dacă le oferiți altor persoane vor avea acces și acestea la cont dacă vă cunosc parola.
  2. Doar Adminii de Level 6 pot dezactiva manual 2FA-ul de pe un cont, însă situațiile în care vom interveni vor fi foarte limitate și numai prin prezentarea de dovezi concrete că nu s-a întâmplat nimic fraudulos cu contul respectiv și că vă aparține cu adevărat. Așadar vă sugerăm să aveți grijă de telefoane, să-l dezactivați dacă știți că urmează să vă schimbați telefonul deoarece nu vom interveni pentru toți dintre voi.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.