Tweenzy ToV Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Salut, ma puteti ajuta si pe mine sa rezolva problema cu screenshot-urile din joc, mi le face full black si nu stiu de ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Salut, Încearcă să ștergi fișierul gta_sa.set din folderul GTA San Andreas User File care se află în folderul My Documents să vezi dacă problema încă persistă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Salut! Incearca sa setezi o alta rezolutie, chiar mai multe si vezi daca se intampla acelasi lucru, cam ciudata problema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 4 hours ago, Tupi said: Salut, Încearcă să ștergi fișierul gta_sa.set din folderul GTA San Andreas User File care se află în folderul My Documents să vezi dacă problema încă persistă. 3 hours ago, TheTom said: Salut! Incearca sa setezi o alta rezolutie, chiar mai multe si vezi daca se intampla acelasi lucru, cam ciudata problema.. Am incercat amandoua metode, nici una nu a dat rezultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 1 hour ago, LORD Tweenzy said: Am incercat amandoua metode, nici una nu a dat rezultate. Folosești moduri sau joci pe un GTA curat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 6 minutes ago, Tupi said: Folosești moduri sau joci pe un GTA curat ? Folosesc moduri. Am schimbat modpack-ul, si se pare ca ar fi de la modpack-ul pe care joc zi de zi, de la ce ar putea fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Just now, LORD Tweenzy said: Folosesc moduri. Încearcă să descarci un GTA curat (LINK) și să instalezi SA:MP R1 pe el (LINK) și să vezi dacă mai ai aceiași problemă fără moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 Just now, Tupi said: Încearcă să descarci un GTA curat (LINK) și să instalezi SA:MP R1 pe el (LINK) și să vezi dacă mai ai aceiași problemă fără moduri. Am intrat pe un alt modpack tot cu moduri si pozele ies ok, de la ce ar putea fi de la modpack-ul meu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 1 minute ago, LORD Tweenzy said: Am intrat pe un alt modpack tot cu moduri si pozele ies ok, de la ce ar putea fi de la modpack-ul meu? Atunci înseamnă că problema este dintr-un mod pe care îl ai în acel modpack. Singura soluție pe care ți-as putea-o da este cum am zis să descarci acel GTA curat pe care ți l-am dat mai sus, să înstalezi SAMP R1 pe el după care să instalezi CLEO (LINK) și să muți pe rând câte un mod din vechiul modpack peste GTA-ul curat până când dai de modul care îți cauzează problema și să-l înlături. Altă soluție nu prea ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 Just now, Tupi said: Atunci înseamnă că problema este dintr-un mod pe care îl ai în acel modpack. Singura soluție pe care ți-as putea-o da este cum am zis să descarci acel GTA curat pe care ți l-am dat mai sus, să înstalezi SAMP R1 pe el după care să instalezi CLEO (LINK) și să muți pe rând câte un mod din vechiul modpack peste GTA-ul curat până când dai de modul care îți cauzează problema și să-l înlături. Altă soluție nu prea ai. Se pare ca am rezolvat problema, acum sunt ok pozele facute si pe modpack-ul meu. Multumesc mult pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Cu mare plăcere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.