Jump to content

Regizorul lui The Fast and the Furious, acuzat de abuz sexual

Ailime
 Share

Recommended Posts

Regizorul lui The Fast and the Furious, acuzat de abuz sexual

503342l-640x400-b-b68950cf.jpg

Asia Argento a susținut că violul a avut loc în timpul filmărilor la producția xXx.

• Asia Argento formulează din nou acuzații de abuzuri sexuale împotriva regizorului Rob Cohen, care a semnat filmul The Fast and the Furious. Argento, actriță și regizoare italiană - una dintre cele mai puternice voci împotriva hărțuirii sexuale și una dintre primele acuzatoare ale lui Harvey Weinstein, mogulul media intrat în dizgrație - a confirmat duminică pentru Variety acuzațiile pe care le-a formulat în timpul weekendului într-un interviu cu ziarul italian Il Corriere della Sera și cu alte publicații italiene.

• „E prima dată când fac referire la Cohen”, declara Argento pentru Milan Daily. „M-a abuzat, m-a pus să beau GHB (Gamma-hydroxybutyric acid, un anestezic - n.red), avea o sticlă cu așa ceva”, a declarat actrița, referindu-se la substanța care a fost folosită de-a lungul timpului pentru violuri la prima întâlnire, notează Variety.

• „La momentul respectiv, nu știam ce anume era. M-am trezit dimineața, goală, la el în pat”, relata Argento. Actrița a mai susținut că violul a avut loc în timpul filmărilor la producția XXX, în care juca alături de Vin Diesel și Samuel L. Jackson.

• „Confirm ceea ce am publicat în Corriere”, spunea Argento către Variety într-un mesaj text. „Vorbesc despre asta în autobiografia mea”, a adăugat actrița. Acuzațiile lui Argento la adresa lui Cohen sunt detaliate în autobiografia actriței „Anatomy of a Wild Heart”, care va apărea în Italia pe 26 ianuarie.

Vorbind sâmbătă, pe platoul talk-show-ului Verissimo pentru a promova cartea, Argento a relatat că nu a formulat acuzații mai devreme la adresa lui Cohen din mai multe motive. În emisiune, Argento a susținut că inițial nu a fost sigură de ce i s-a întâmplat după ce a fost drogată. „Am descoperit mai târziu, vorbind cu o prietenă care mi-a explicat ce anume produce această substanță (GHB)”, susține aceasta. Atunci când a realizat ceea ce s-a întâmplat, Argento susține că „am vrut să nu mai creez un alt scandal”, notând, totuși, că „de când două femei, inclusiv fiica lui, au depus mărturie contra lui Cohen” a decis și ea să iasă în public cu acuzații.

În 2019, Cohen a fost acuzat într-o dezvăluire în Huffington Post de a fi abuzat sexual o victimă deocamdată anonimă, în timp ce aceasta se afla în stare de inconștiență. Presupusul viol s-ar fi petrecut în 2015, atunci când Cohen ar fi invitat-o la o întâlnire în Manhattan pentru a discuta colaborarea la episodul pilot al unui serial TV. Și, mai devreme, în 2019, Cohen a primit acuzații similare din partea propriei sale fiice, Valkyrie Weather, care l-a acuzat de molestare pe când aceasta era copil. Weather l-a acuzat pe Cohen că a dus-o cu el la prostituate atunci pe când era adolescentă. Cohen a respins acuzațiile în ambele cazuri.

Regizorul nu a răspuns la solicitările Variety de a comenta știrea. Un reprezentant al regizorului, însă, a negat afirmațiile: „Dl. Cohen neagă categoric acuzațiile de viol ale Asiei Argento, care sunt absolut false. Atunci când au lucrat împreună, au avut o relație de lucru excelentă și Mr. Cohen a considerat-o prietenă, așadar această prezumție plasată în 2002 este halucinantă, mai ales considerând ceea ce s-a spus și despre ea însăși în ultimii ani”.

Argento, o figură vizibilă în mișcarea #MeToo din 2017 atunci când l-a acuzat deschis pe magnatul media Harvey Weinstein de viol în articolul din The New Yorker al lui Ronan Farrow, a fost acuzată ea însăși de abuz sexual, în 2018, de actorul american Jimmy Bennett, într-un caz care a fost închis după ce partenerul acum defunct al actriței, Anthony Bourdain, i-a plătit lui Bennett 380.000 de dolari, deși Argento a negat acuzațiile.

click sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.