Jump to content

"Cont pierdut"

CristiTM

Recommended Posts

Salut ! Am un cont pe nume CristiTM ieri l-am lasat pe sleep pana la ora 13:21 si dupa  am dat  /q. Dupa m-am  dus pe afara si cand am ajuns acasa sa ma joc sa:mp am bagat parola nu mergea.

Dupa am venit pe website rpg2 am dat forgot you password am bagat numele si emailu' si zice ca emailu' s-au numele nu exista daca tot imi spargea cont ul trebuia sa imi trimita pe email daca vrei sa modifici acel email. Precizez ca emailul contului era: ************@gmail.com/

Aici mi-am pierdut pin-ul acum 10 zile acum am pus aceasta poza pentru ca eu detineam acest cont si nu altcineva.

Legat de problema, iti poti gasi contul daca il cauti pe rpg? 

daca da, asigura-te ca ai mail-ul este corect, pentru ca este imposibil sa nu mearga

Daca nu si esti sigur ca aveai numele x inainte da-i la lost your account, can't find your account si scrie numele pentru a-l vedea pe cel nou.

parolele, numele sau mailurile nu se schimba singure, a foat greseala ta pe undeva.

50 minutes ago, TheTom said:

Legat de problema, iti poti gasi contul daca il cauti pe rpg? 

daca da, asigura-te ca ai mail-ul este corect, pentru ca este imposibil sa nu mearga

Daca nu si esti sigur ca aveai numele x inainte da-i la lost your account, can't find your account si scrie numele pentru a-l vedea pe cel nou.

parolele, numele sau mailurile nu se schimba singure, a foat greseala ta pe undeva.

Da e posibil de fii gresit emailu' dar daca l-am scris gresit acum ce fac ?

1 hour ago, CristiTM said:

Da e posibil de fii gresit emailu' dar daca l-am scris gresit acum ce fac ?

Hm.. nu stiu exact ce level ai, dar ai comanda /changemail, pentru ca banuiesc ca cel vechi nu e validat.

Din ce inteleg nu poti intra pe cont, iar daca este asa varianta de mai sus pica, dar totusi daca ai gasit contul dupa nume, iti apartine si nu te poti loga pe el fa un ticket si acolo ori iti vor da contul, ori te vor indruma sa faci account recovery, dar la ticket se raspunde mult mai repede.

Pentru a face un ticket acceseaza forum.b-zone.ro/support

2 minutes ago, TheTom said:

Hm.. nu stiu exact ce level ai, dar ai comanda /changemail, pentru ca banuiesc ca cel vechi nu e validat.

Din ce inteleg nu poti intra pe cont, iar daca este asa varianta de mai sus pica, dar totusi daca ai gasit contul dupa nume, iti apartine si nu te poti loga pe el fa un ticket si acolo ori iti vor da contul, ori te vor indruma sa faci account recovery, dar la ticket se raspunde mult mai repede.

Pentru a face un ticket acceseaza forum.b-zone.ro/support

Contu a fost spart.

1 minute ago, CristiTM said:

Contu a fost spart.

In cazul unui cont spart, ne pare rau, dar nu sunt prea multe variante, era responsabilitatea ta sa iti activezi 2fa-ul.

Conturile nu se sparg asa de odata, in cel mai rau caz este vorba de un keylogger, dar in cele mai comune cazuri contul a fost dat in trecut chiar de proprietar, iar staff-ul nu raspunde de conturile sparte.

Totusi poti incerca in continuare sa faci un ticket, dar nu cred ca va fi un rezultat pozitiv.

Salut,

Dacă te vei duce intr-un ticket la Kelton cel mai probabil iți va spune ce urmează să îți spun și eu. Bun, în primul rând nu te va ajuta niciun admin deoarece nu aveai 2FA activat pe cont, iar când te conectezi pe joc și acesta este dezactivat îți spune că dacă contul tău va fi spart nu vei primi ajutor. În alta ordine de idei, ca să-ți mai recuperezi accesul la cont ce-ai putea face este să deschizi o cerere de recuperare cont (https://www.rpg2.b-zone.ro/account/recoverAccount) și să demonstrezi prin acea cerere că tu eși adevaratul proprietar al contului și să soliciți schimbarea adresei de email pe alta nouă creată de tine. Dacă vei obține un rezultat pozitiv la cererea de recuperare înseamnă ca adresa contului a fost modificată în cea solicitată de tine, după care tot ce îți mai rămâne de făcut este să deschizi o cerere de recuperare parola prin noua adresă de email (https://www.rpg2.b-zone.ro/account/recoverPassword).

Doar așa vei mai putea să-ți recuperezi contul ÎN STAREA ÎN CARE ESTE, adică dacă cel care ți l-a spart ți-a furat averea, averea rămâne furată, dacă a luat sancțiuni, sancțiunile rămân ș.a.m.d.

Sfatul meu pe viitor ar fi să îți activezi 2FA pe telefon pentru a ști că acest incident nu se mai repeta pe viitor. Voi închide acest topic deoarece consider că ți-am oferit împreună cu @TheTom un răspuns destul de complet la problema ta, dacă mai ai și alte întrebări poți reveni cu un nou topic. Mult succes !

:topic_closed:

• Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.