Jump to content

[B-zone Battle][WINNER JOE] <retrascyo> vs <Joe>

Edy LeoN
 Share

Recommended Posts

In prima lucrare, renderul nu e integrat. Nici plusurile. Textul e o incercare. Textul trebuia poztionat ceva mai sus, pentru ca iese, daca observi, jos, din bordura.

Lucrarea a II-a este..Mult mai buna. Daca mai lucrai putin la BG, era perfect. Un text fumos, mare, nu ar fi stricat.

Vot 2.

1 - Render neintegrat, efecte prost asezate, renderul este blurat (wft ?!), text urat.

2 - Efecte frumoase. Daca mai lucrai putin si la BG si puneai un text frumusel, parea mai frumos.

Vote 2.

pa plagiatorule :*

Asa puteam si eu sa-mi chem prieteni daca te uiti la lucrara ta [2] Depth 0 Lumina 0 Bgul e vai de el,efecte aruncate aiurea.....si utiate la mine [lucrarea 1],bafta nabul comunitatii.

Mie sila de tine,dupa ce te-am provocat m-ai cautat pe mess si m-ai rugat sa te invat PS ca esti praf(chiar tu ai zis asta) si pe urma ai vazut ca te-am refuzat ai inceput sa ma injuri.Te rog fa-ne un serviciu si gaseste-ti alta comunitate.Ripperule care esti.

Edited by Joe

pa plagiatorule :*

Asa puteam si eu sa-mi chem prieteni daca te uiti la lucrara ta [2] Depth 0 Lumina 0 Bgul e vai de el,efecte aruncate aiurea.....si utiate la mine [lucrarea 1],bafta nabul comunitatii.

Mie sila de tine,dupa ce te-am provocat m-ai cautat pe mess si m-ai rugat sa te invat PS ca esti praf(chiar tu ai zis asta) si pe urma ai vazut ca te-am refuzat ai inceput sa ma injuri.Te rog fa-ne un serviciu si gaseste-ti alta comunitate.Ripperule care esti.

Pentru aceasta discutie, primiti amandoi 10% Warn Up!

Topic inchis, JOE Win.

Edited by JustMed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.