Akharyn Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Cartile de poker sunt invisibile https://imgur.com/Ddm1JLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Salut, Problema este de la fișierul gta3.img în care se afla abosolut toate texturile, înclusiv cele de la carțile de poker. Înlocuiește-l cu cel default iar cățile îți vor apărea cu siguranță. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akharyn Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 37 minutes ago, Tupi said: Salut, Problema este de la fișierul gta3.img în care se afla abosolut toate texturile, înclusiv cele de la carțile de poker. Înlocuiește-l cu cel default iar cățile îți vor apărea cu siguranță. Am schimbat fileul cu cel original dar tot nu merge ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 27 minutes ago, Akharyn said: Am schimbat fileul cu cel original dar tot nu merge ? Mă scuzi, am greșit eu, carțile nu se află în gta3.img, se află în Models > txd > LD_CARD.txd & LD_POKE.txd. Dacă le vei deschide cu txdwordshop vei observa texturile de la toate carțile pentru sistemul de poker. Înlocuiește acele două fișiere cu cele default și vezi dacă după le vezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akharyn Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 1 hour ago, Tupi said: Mă scuzi, am greșit eu, carțile nu se află în gta3.img, se află în Models > txd > LD_CARD.txd & LD_POKE.txd. Dacă le vei deschide cu txdwordshop vei observa texturile de la toate carțile pentru sistemul de poker. Înlocuiește acele două fișiere cu cele default și vezi dacă după le vezi. Mersi! Acum merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Problema rezolvata cu ajutorul domnului Tupi, topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.