SoA NEXUS Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Nick-ul tau: Ne[X]uSServer: RPG1Descrierea bugului: Dacă cineva cu /clanduty trage în tine (în clanzone), tu nefiind /clanduty, nu poți să-i dai [/emergency]. Screenshot(s): nu e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 PROPUNERI: 1. Ori să se facă un sistem în care dacă nu ești [/clanduty] să nu iei damange în clan zone. 2. Dacă nu ești /clanduty să-i poți da wanted celui ce trage în tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South DeNiS45 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 La utilizarea comenzii /clanduty, ti de spune de anumite privilegii, principalul find ca nu poti primii wanted, da, un lucru aiurea atunci cand se face dm cu abuzul de clanduty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 A, da, și pentru evitarea abuzurilor să se facă un cooldown de 5 minute la comanda [/clanduty]. Abuzuri însemnând: Să te scoți imediat de pe [/clanduty] pentru a-i da wanted/a nu lua damange. 21 hours ago, NeXuS. said: PROPUNERI: 1. Ori să se facă un sistem în care dacă nu ești [/clanduty] să nu iei damange în clan zone. 2. Dacă nu ești /clanduty să-i poți da wanted celui ce trage în tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Dya Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Mi se pare o idee foarte proasta, este perfect cum e acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElChapo.VFV Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nu este nevoie de alte propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Spark Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Salut! Chestia cu /emergency nu este daca tragi in cineva care nu are clanduty ON. Practic daca ai clanduty ON si esti si pe un tag, poti sa tragi in toti jucatorii chiar daca au clan sau nu, fara posibilitatea ca acestia sa poata folosi comanda /emergency. Acest lucru este sanctionabil cu ajail, nu cred ca este nevoie de o alta modificare. Ganduri bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted February 20, 2021 Author Share Posted February 20, 2021 tot nu e ok 53 minutes ago, South Spark0. said: Acest lucru este sanctionabil cu ajail nu, nu e sanctionabil de catre admin (am intrebat 3 admini) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Spark Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 9 hours ago, NeXuS. said: tot nu e ok nu, nu e sanctionabil de catre admin (am intrebat 3 admini) Eu zic sa cauti reclamatii, se considera abuz si se da ajail. Plus poti sa intrebi un admin cu experinta (min lvl 3+). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 am facut reclamatii pe seama asta si nu a primit nimic, e cazul sa se schimbe ceva in sistemul asta. deja prea multe abuzuri se fac. Nu mai pot face fish sau sa ma duc la poker linistit ca trage ionel din clanul NCS in mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 n-ar fi ok sa poti da /emergency daca nu ai /clanduty on deoarece s-ar abuza foarte usor de asta, de exemplu eu fac spray, ma bat cu Xulescu pe turf, raman low si imi pun un bind pe tasta X sa dea /clanduty. daca raman low sau pur si simplu vreau sa-mi bat joc de el, apas pe X si il las sa ma omoare, dupa care ii dau /emergency. Din ce am inteles se sanctioneaza dm-ul aiurea, vad ca au si repozitionat baietii niste taguri, ar trebui sa fie mai ok. p.s ca idee, asta nu-i bug, asa a fost gandit sistemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Mda, ai dreptate... Probabil nu ai ce să-i faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 I changed some clan turf locations to avoid this type of abuse, no more changes are further needed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.