Jump to content

SebastHiaN gFx

THESIGN.
 Share

Recommended Posts

Imi place mult. Insa cred ca mergea pe text o opacitate mai mica sau un cliping mask. Imi place integrarea

faci +1 in continuu... aia e cea mai mare "opacitate"

Cat despre lucrare, e foarte frumoasa :D Umpic prea mult smudge/blur , ceo fi acolo caci nu imi pot da seama

IMi place sursa de lumina dintre nori, daca asta ai vrut sa faci

la ultima, textul este urat

nu inteleg dc ai dat lucrarea cu motion blur

nu se intelege de unde vine lumina, trebuia sa intuneci putin lucrarea pe margini, depth-ul si integrarea sunt cam slabute

Ma bucur ca intr-o zi se fac 50 de posturi sa zic la categoria asta si 40 sunt offtopic si nimeni nu face nimic , e super

ON : La ultima parca e mult prea blurat bg-ul , poate trebuia sa nu il faci atat de mult si nu imi prea place ce se afla pe mana stanga a renderului

faci +1 in continuu... aia e cea mai mare "opacitate"

Cat despre lucrare, e foarte frumoasa :D Umpic prea mult smudge/blur , ceo fi acolo caci nu imi pot da seama

IMi place sursa de lumina dintre nori, daca asta ai vrut sa faci

Ba tu esti nebun? el a zis sa scada opacitatea doamne fer',si nu ai atata exp ca el crede-ma nu ai nici un sfert..

On:Ultima ce sa zic bunicica,da parca textu nu prea merge acolo :-?

Ba tu esti nebun? el a zis sa scada opacitatea doamne fer',si nu ai atata exp ca el crede-ma nu ai nici un sfert..

On:Ultima ce sa zic bunicica,da parca textu nu prea merge acolo :-?

Merge locul, dar e cam mic scrisul

texturile alea sunt aruncate pe acolo, puteai sa faci ca si cum ar curge din aparatu ala sau ca si cum ar veni spre tip

nu ai lucrat prea mult, lumina si umbrele le-ai lasat asa pur si simplu nu ai accentuat nimic

textul e cam uart, nu se potriveste fontul de la flash cu lucrarea mai deloc

o lucrare cam slabuta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.