cartoful1234 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Am nevoie de puțin ajutor...am făcut quest-ul de 2 ori într-o si l-am mai făcut încă o dată ieri la ora 11 ziua.Ideea e ca acum nu mai merge de loc s il fac.Am incercat tot ce au spus helperii dar degeaba.Va rog puteti sa ma ajutati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm0k3. Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Pana in momentul de fata questul poate fi facut de 4 ori, daca tu l ai facut de 3 ori, trebuie sa dai relog sau sa astepti urmatorul payday pentru a il incepe din nou. Sau scrie /questhelp si vezi acolo, in caz ca acolo iti apare "Pana acum ai inceput quest ul de 4 ori" asta inseamna ca l ai terminat de 4 ori si il poti face la 00:00 Sper ca ti am fost de ajutor, bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Salut, questul poate fi facut doar odata pe zi, in ziua respectiva l-ai putut face de mai multe ori pentru ca a inceput pe 8 si ai recuperat zilele nefacute pana in prezent. Mai multe detalii aici: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Topic inactiv, closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.