Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[SAMP] Crash cand omor un NPC in misiuni


olddirtytshirt1

Recommended Posts

Salut

 

Recent am decis sa incerc din nou SAMP-ul, am stat cateva ore sa imi pun niste moduri care sa ma ajute in joc (mapa pe m, damage informer, anticrasher, stats). Pentru aceste moduri am instalat cleo, sampfuncs (cel mai recent) si asi loader.

Am o problema cu misiunile de la OG sau Dimitri, cand omor un NPC in aceste misiuni jocul imi da crash (daca nu am anticrasher); cand am anticrash jocul se duce imediat la panorama cu Verona Beach cand intri in joc (nu se intampla nimic dupa aia) ori se incepe un slowmotion imens (similar cu cand ai 1-5fps, dar cand dau /id pe mine am 91fps) pana cand efectiv nu ma mai pot misca. De notat este faptul ca eu pot sa interactionez cu comenzi sau chatul cand am aceste bugguri. Am incercat sa scot fiecare mod sa vad daca este ceva schimbare dar tot am acelasi rezultat. 

 

Un raspuns cu care ar fi cauza problemii va fi foarte apreciat. 

Link to comment
Share on other sites

Salut, 

 

Acea problema de slow motion (jocul ti se misca in 3 fps-uri, dar atunci cand dai /id ai 99) este din cauza sampfuncs-ului, incearca sa iei o versiune cat mai noua. Legat de acele crash-uri problema este de la digi info sau de la un alt mod care iti spune cat hp/demage ai dat (in principui daca ai aceste moduri nu te lasa sa intrii pe single player). 

Daca persista aceasta problema, poti sa iti faci un gta separat default si sa intrii pe acela doar atunci cand vrei sa faci misiunile.

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Aceiasi problemă o am și eu pentru toate misiunile unde necesită să trag în actori, îmi dă jocul crash când trag în ei și trebuie să intru pe un client de samp curat fara niciun mod ca să pot să omor acer actori. Nici eu n-am reușit să-mi dau seama cu exactitate care mod cauzează această problemă, însă tind să cred că ar putea fi de la modul KMF Informer, acel mod care îți arată cât damage iei/cauzezi, iar dat fiind faptul că actorii nu sunt niste jucători reali nu are ce HP să ia de la ei pentru a ți-l afișa și probabil așa se cauzează acel crash. Poți încercă să scoti acel mod (în cazul în care îl ai) și să încerci ulterior să faci misiunea să vezi dacă mai primesit crash-uri.

Link to comment
Share on other sites

  • TheTom locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.