TLG WilliamS Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Salutare, Problema mea este urmatoarea: Atunci cand sunt in joc, efectiv cand ma joc SA:MP si dau alt+tab pentru a intra pe discord pe o camera sau pentru a intra pe youtube pentru a-mi pune o melodie, atunci cand reintru in joc, jocul nu se mai aude. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu problema mea. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Salut, ce windows ai? Cel mai probabil de la el este problema. Incearca sa deschizi volume mixer sa vezi daca dispare de acolo dupa ce dai alt+tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG WilliamS Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Salut, am Windows 10. Problema asta nu se intampla tot timpul, ci cateodata. Ideea e ca am mai observat ceva, daca schimb sursa de sunet, adica de pe casti schimb pe boxe, fiind ambele conectate in acelasi timp, suntetul de la samp ramane pe casti. Eu zic ca are legatura, din pacate nu pot testa chestia cu volume mixerul fiindca nu mi se intampla mereu, ci cateodata asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Salut, Încearcă să creezi un alt user să vezi dacă problema mai persistă, eventul să lasi doar un singur dispozitivul conectat, fie boxele, fie castile să vezi ce se intamplă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG WilliamS Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Multumesc mult pentru sfaturi, puteti sa inchideti topicul. Problema rezolvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.