Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noaptea despărțirii (2020)


Ailime
 Share

Recommended Posts

Autor: Jennifer A. Nielsen

Titlul cărţii: Noaptea despărțirii

Anul publicării: 2020

Genul cărţii: Roman istoric

Numărul de pagini: 328

Scurtă descriere: Zidul Berlinului ridicat peste noapte ii desparte Gertei familia in doua. Tatal si unul dintre cei doi frati ai sai au trecut in Vest si nu se mai pot intoarce. Gerta, mama si fratele ei, Fritz, au ramas in Berlinul de Est, controlat de sovietici. La doisprezece ani, Gerta stie ca e periculos sa privesti Zidul si sa gandesti lucruri interzise legate de liberate. Cumva, trebuie sa treaca de Zid si sa-si reuneasca familia, chiar daca asta inseamna sa-si puna viata in pericol. Nu mai poate avea incredere in nimeni.

Recenzie personală: Exceleaza la toate capitolele. Povestea e construita incredibil de bine, chiar mi-a placut. N-ai cum sa nu versi cateva lacrimi in timp ce citesti, sau  sa nu simti cum ti se strange stomacul cand vezi prin ce trec personajele. Merita citita.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, vanhamrege said:

L-am vazut, chiar este foarte fain acest film ❤️

Vei fi sanctionat cu un avertisment verbal. Acest topic prezinta o carte, nu un film. 

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.