Jump to content

Chelsea, performanță unică în istoria fotbalului, după ce a eliminat Real Madrid

LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Chelsea a trecut de Real Madrid și s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a treia oară în istorie. Londonezii au bifat o performanță unică în fotbalul european.

image.thumb.png.c431b94280b223fa38bcfde86cce0b23.png

Clubul de pe Stamford Bridge a devenit primul din istoria fotbalului care reușește să ajungă în finala Champions League atât la fotbal masculin, cât și la fotbal feminin.

Dacă oamenii lui Thomas Tuchel se vor duela cu Manchester City pentru trofeu, echipa de fotbal feminin a lui Chelsea își va măsura forțele pe 16 mai cu Barcelona.

Finala Champions League dintre Manchester City și Chelsea se va disputa pe 29 mai, la Istanbul, pe Ataturk Olympic Stadium, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Mason Mount, după victoria cu Real Madrid: "Trebuia să le dăm cinci goluri"

Mount (22 de ani și 15 zile) a devenit al doilea cel mai tânăr jucător englez care înscrie în semifinalele Champions League, după Wayne Rooney (21 de ani și 182 de zile, vs. AC Milan), potrivit Opta. Internaționalul englez a oferit prima reacție după meciul de la Londra.

"Nici n-am cuvinte. Este o performanță extraordinară. Probabil trebuia să le dăm cinci goluri. Inclusiv eu am ratat o șansă importantă cu 20 de minute înainte să marchez. Am avut dorință, ne-am dorit să câștigăm.

Încă nu e gata. Personal, consider că n-am realizat nimic încă. Avem două finale pe care ne dorim să le câștigăm", a spus Mason Mount, imediat după meci.

Sursa: digisport.ro

A reusit Tuchel sa organizeze foarte bine echipa din punct de vedere tactic. In dubla cu cei de la Real au fost net superiori si in tur, acolo unde au ratat din nou niste ocazii imense. Multi nu prea le dau sanse celor de la Chelsea, dar eu ii vad sa faca o figura frumoasa cu City, care sincer nu prea a excelat in meciul cu PSG, dar la ei nici nu a fost nevoie, trebuia sa tina de scor. Totusi, si Chelsea putea sa tina de scor si totusi baietii lui Tuchel au riscat in continuare, avand niste atacuri de o maniera mai rar intalnita, imi aduc aminte de Ajax din perioada 18-19 in care jucau tot un fotbal frumos cu niste combinatii extrem de rapide. Sa nu uitam ca ultimul duel direct dintre City si Chelsea nu s-a incheiat tocmai bine pentru Guardiola, acum ramane de vazut, meciurile nu se aseamana niciodata. COYC! ❤️

Edited by TLG Benga

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.